Ноутбук Lenovo IdeaPad Y570-5243A-1 (59-307849)
- Серия:
- ThinkPad x130e
- ThinkPad X201
- ThinkPad X220
Снят с производства
Отзывы покупателей о Lenovo IdeaPad Y570-5243A-1 (59-307849)
Купив цей ноутбук пару тижнів назад. Дизайн мені дуже подобається, на якість матеріалів і збірку нарікань немає. Дуже якісні встроєні динаміки. Єдиний мінус, це кулер, який досить голосно гудить, коли граєш в нові ігри(Battlefield 3 і т.п.). Але інша сторона монети в тому, що він краще охолджує. Тестив, в порівнянні з Lenovo V570 температура нижче в середньому на 10 градусів (в режимі високого навантаження). Але я думаю, що якщо купити підставку, то можна буде ним користуватись в супертихому режимі. Окрім цього, все задовольняє, в загальному ноутбук чудовий. Якщо будуть питання, задавайте, з радістю відповім.
А то-тознает ноутбуки с примерно такойже ценой , но поинтереснее может ? Особенно про видеокарту речь идёт
Алнксандр: 8 апреля 2012
Этот ноутбук я нашёл спустя 2 недель поиска. Учитывал и цену и игровые характеристики. Видеокарта получше стоит уже в геймерский ноутах, которые стоят в 2 раза дороже. Ноутбук - мечта геймера. берите, не пожалеете. Очень классный и мощный. Последние игры на макс. настройках - лётает.
скажіть мені хто користується даною моделлю чи є у вас проблеми з показником ємкості батареї, і взагалі може якісь трабли з самим АКБ, і як взагалі правильно розігнати батарею з першого дня користування? буду дуже вдячним за любу інфу по даному питанні)
| ← назад | вперед → |