Assistant AM-06104 Sport 4GB

Код 37657
211 грн.
$ 26
4 ГБ / MP3, WMA, WAV / 1.1" LCD / FM-приемник / Диктофон / USB / 88.6 х 32.4 х 14.5 мм / оливковый

Напишите комментарий

Ваше имя
Электронная почта

Отзывы о Assistant AM-06104 Sport 4GB:

Все отзывы

• Олег:

Таскаю 2 тижні, гроші виправдовує.

Плюсы: + кілечко, можна ціпляти за шорти + 4 гб, ефемка + зроблений нормально, лом на нього не роняв, але видно, що витримає і вогонь і воду

Минусы: - погані навушники в комплекті - великий розмір плеєру порівняно з скріном - довго заряджається - щоб змінити гучність потрібно тиснути 10 секунд на одну кнопку, після чого вже регулювати

Оставлен 28 апреля 2012

• Сильвер:

плеер на двойку

Плюсы: невысокая цена, ну и пожалуй кольцо..

Минусы: 1) наушники сразу можно выбросить; 2) качество сборки плохое, корпус не прилегает плотно, и больше всего бесит то что иногда при слабом касании к задней кнопки off/on плеер просто выключается; 3) ну и еще как для меня то звук плохо расположены кнопки и особенно регулировка звука(при прослушивании больших фрагментов иногда случайно переключаешь треки, и перематывать потом задолбаешся)

Отзыв полезен? Да  / Нет (1)

Оставлен 29 марта 2012

• golos20297:

вобщем плеер неплохой... он удобный, но то что полетел разъем не доволен! А то что за гарантию, нужно доплачивать деньги, я был в шоке...

Минусы: на второй же день, полетел разъем на наушниках...

Отзыв полезен? Да (1) / Нет

Оставлен 1 марта 2012

• Оставлен 3 марта 2012

чувак, ты о чем? за какую такую гарантию доплачивать надо? анука поподробней...

• Rom:

Плюси: 1) мпз плеєр з карабіном в виді кільця який легко можна за будь-що зачепити (вушко джинсів і т.д.); 2) додаткове зарядне від 220 В; 3) хороший звух, дуже голосний; Мінуси: 1) немає кліпси; 2) незручне розташування кнопок, наприкл.щоб збільшити гучність треба з 5 сек. потримати кнопку "Eq" а потім кнопку вправо. Незручне і тупе меню. 3) екран чорно-білий хоча на упаковці написано "Кольровий LCD дисплей"; 4) підсвітка синя світить з правого боку, нерівномірно засвічує екран і разить в очі, контраст поганий; 5) корпус в районі кільця трохи роздвоюється.

Отзыв полезен? Да (2) / Нет
    Оставлен 30 августа 2011

• Gucul:

Користуюсь вже приблизно рік. Якщо вам потрібний просто плеєр який буде працювати не менше 10год, без понтів та наворотів то це саме те що вам треба. Доречі в мене навіть диктофон є :), на рахунок ФМ нічого не скажу бо не користуюсь. Тільки правда прийдеться навушники купити, бо ті що йдуть в комплекті ла**о повне. Купив і не жалкую.

Отзыв полезен? Да (2) / Нет

Оставлен 6 ноября 2010

• Nikita RES:

У меня был такой 2 года работал он бы еще больше работал еслиб я его не утапил! Очень хороший!

Отзыв полезен? Да (1) / Нет (1)

Оставлен 21 июля 2010

50% пользователей считают этот отзыв полезным

• Lexa:

Аккумулятор действительно встроенный. Насчет радио - по моему тут как раз все наоборот ловит настолько, что записывает даже самый слабый сигнал при автонастройке. Я постоянно на велике, давно искал такую модельку - собственно и купил из-за крепежа. Но потом приятно стали удивлять мелочи, с которыми я солидарен с ajex. Как оказалось мне доставлась версия которая и флак читает;)) Так что я очень доволен своим приобретением.

Оставлен 3 июня 2010

• ajex:

"-" Дуже поганий прийом радіостанцій, вважайте що ФМ взагалі нема, бо прослухати без вживання ідеаматичних виразів можливо тількі новини та прогноз погоди, хоча живу в Миколаєві, а це всеж таки обласний центр. Якість виготовленя теж бажає кращого. Немає настройки еквалайзера в ручну, тільки програмні. "+" Є підтримка назви пісень які прописані кирилицей.

Отзыв полезен? Да (1) / Нет (1)

Оставлен 16 мая 2010

50% пользователей считают этот отзыв полезным

• Travolta:

бачив його в магазині судячи порозмірах напевно акамулятор встроєний

Оставлен 17 апреля 2010

• Arxangel:

А живлення у нього яке???? выд ААА чи встроєний акумулятор???

Оставлен 30 декабря 2009

• Оставлен 29 января 2012

Паша: Аккум до 10 часов, написано же)