Третє дихання

Отзывы покупателей о ТВ-ресивер World Vision T624M3

Оставьте свой отзыв об этом товаре
    Отзывы про товар у других продавцов
  • Александр Обидный
    Отзыв от покупателя. Продавец: StereoDom

відсутня комплектація, немає вайфай антени, мабуть привласнили

Достоинства:
    Дуже гарний звук, підключив до домашньої системи акустики, враження дуже гарні. батарея тримає дуже довго, не очікував, но якісно
    Недостатки:
    відсутня комплектація, не совітую брати
    • Александр Обидный

прийшлось покупати антену вайфай окремо((((((((

• Продавец  StereoDom

Всю комплетацію видно на головному фото. В комплектації не йде Wi-FI антенка. Про це вказано і на офіційному сайті WorldVision
      ссылка

• Григорий Бартош
    Отзыв от покупателя. Продавец: KR-Market Online Store

Нормальний прилад за ці гроші. Купив новий, тому що гроза спалила точно такий, а він працював давно і надійно. (гроза вдарила у зовнішню антену)

Достоинства:
    компактний
    • Продавец  KR-Market Online Store

Дякуємо за відгук. Радимо купити захист від грози. Код товару 153466727 або більш надійна 153466993

• Питер Мизіков
    Отзыв от покупателя. Продавец: KR-Market Online Store

Я запустил его, НО! при транспортировке новой почтой однозначно получен удар, в результате зеленый индикатор вкл. еле светит, цифровое табло не работает. причем я внимательно осматривал при получении, следов удара НЕТ. Значит кидали умышленно, с большой силой плашмя в другие коробки. моя накладная1523 от 02.02 Самусевич. Менять не буду.

Достоинства:
    компактный, не греется
    • Продавец  KR-Market Online Store

доброго дня. ваша модель не має цифрового табло взагалі. індикатор горить не яскраво щоб вночі не дратувати очі. тому ваші дослідження не завсім з вірними підсумками. все є так як треба у цій моделі