Отзывы покупателей о Power Bank Gelius Pro RDM GP-PB05263 5000mAh Black внешний аккумулятор

Оценка пользователей 4.2/5
  • Отзывы про товар продавца DioDe
  • сергій п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DioDe. Емкость батареи: 5000. Цвет: Черный

В характеристиках вказано вихід на 2юсб тип а і юсб тип с. А також павер делівері. Нічого подібного в цих павер банках немає. Продавець бреше в характеристиках пристрою. А мені потрібні були саме пристрої з павер делівері. Як вам їх вернути???

Достоинства:
    Недостатки:
    Продавець бреше в характеристиках товару
    • Продавец  DioDe

Доброго дня. Продавець вказує інформацію яку отримує від виробника, до того ж не можна виключати помилку оператора при внесенні в каталог. Повторна перевірка характеристик вже виконується. Повернути товар можна в товарному вигляді, з документами на те відділення з якого вам відправляли.

• сергій п***

Товар повернув. Гроші вернули на карту. Дякую Але характеристики потрібно переглядати перед публікацією

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Дуже задоволена!

• Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Leomob. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Отримав батарею заряджену менш ніж на 50%, повністю її розрядив та зарядив. Після чого два рази зарядив від неї смартфон з акумулятором 5000 mAh від 20 до 100%, що перевершило мої очікування.

Достоинства:
    Ємність, ціна
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Антон Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V S T. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Мені сподобався цей повербанк . Рекомендую.

Достоинства:
    Добре тримає заряд . Вистачає на 3-4 повних зарядження телефону .
    Недостатки:
    Довго заряджається .
  • Федор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V S T. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Классный повер за минимум денег. Брал три недели назад васеус за 1500 сейчас 2300 стал так что пока розетка не обновила цены рекомендуется к покупке .но спешите есть пару дней до обновления ценника инсайд от сотрудника

Достоинства:
    Цена проверял ёмкость 16 с копейками.
    Недостатки:
    Нет дисплея но это придирки уже
    • Дарья

Доброго дня! Скажіть будь ласка, скільки годин ви його заряджаєте?