Хочу написати продовження відгуку. Зі мною все ж таки звʼязались і ми приємно вирішили це питання. Нажаль товар мені прийшлось повернути, але компанія повернула мені кошти і дуже гарно зі мною спілкувалися. Особливо Дмитро.
Дмитро, дякую за уважність до всіх деталей!
Ще раз просимо вибачення за цей неприємний момент. Раніше з табличками Baseus не було таких проблем, тож ми їх не перевіряли перед відправкою. Відтепер будемо обов'язково перевіряти на якість. Вам дякуємо за розуміння та терпіння. Усього вам доброго, повертайтесь до нас!
Добрий день, хочу поділитись повним крахом цієї автовізитівки! Дуже хотіла саме цю модель, багато передивилась відео і зупинилась на цій моделі. Забрала с пошти, бігла додому щаслива і коли почала набирати цифри, щоб скласти номер, моє щастя перетворилось в ЖАХ, до сліз! До цифр неможливо даже доторкнутись, вони одразу лущаться і облазять, спробувала дуже обережно пінцетом, але те саме, тріскаються і не можливо скласти номер. Коли я дивилась відеоогляд цієї моделі, там спокійно діставали кожну цифру і такого зовсім не було, всі цифри були цілі, по ним водили пальцями і нічого з ними не відбувалося. А тут- ЖАХ! А я купила дві штуки, собі і дочці. Може мені дістався якийсь брак,( сам прилад добрий, але цифри…)то намагаюсь звʼязатися з продавцем листуванням через Розетку - не відповідають. Намагаюсь дзвонити - немає з ними зв’язку. Невже Розетка на свою територію пускає неперевірених постачальників??? Фото надаю. Дуже сподіваюсь, що зі мною звʼяжуться і ми вирішимо цю проблему.