Большая летняя распродажа до -60%

Отзывы покупателей о Газонокосилка электрическая Al-Ko Easy 3.82 E (113850)

на основе 1 отзыв
    Отзывы про товар у других продавцов
  • Яременко Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: MTOOLS

Придбали дану модель в квітні цього року, перший тиждень ніби нарікань не було крім того що майже відразу зламалася деталь до травозбірника яка частинами не міняється, а як нам сказали в сервісі лише повністю з травозбірником. Через місяць експлуатації накрився двигун, в сервісі нам поміняти його на новий по гарантії, яка вказана 36 міс, та новий двигун пропрацював 2тижні і знову задимів і накрився. В сервісі відповіли що це була "одноразова акція" і більше імпортер міняти двигун не буде, не дивлячись на те що гарантія не закінчилася... Поспілкувавшись з інженером сервіса, виявилося що дана модель газрнокосарки не призначена для косіння трави, лише для низької трави,(в характеристиках написано 20-70см)бо іде навантаження на двигун і він клинить, для рідкої трави чи газона, тому що якщо до підшипника чи двигуна потрапляє пил він автоматично теж клинить. Нам відмовив офіційний імпортер в повторному сервісному ОБСЛУГОВУВАННІ бо це не гарантійний випадок. Тому ні за яких умов не гарантую вам газонокосарку алко даної моделі, і як сказав сервісний центр тут стоять одноразові двигуни. Магазин в якому я купувала цю модель я теж не рекомендую бо менеджер який спілкувався зі мною не поцікавився для якого газона і трави мені потрібна газонокосарка, і не ведіться на довготривалу гарантію як правило сервісні центри її не дотримуються.

Достоинства:
    Недостатки:
    Двигун ламається кожен місяць