- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Брала на подарунок, прийшла швидко, виглядає як на фото. Яка у користуванні - наразі невідомо. Оскільки це подарунок, то важлива також коробка, вона прийшла, мʼяко кажучи, не в найкращому стані.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що замовлення прибуло швидко і сковорідка відповідає фото. Щодо стану упаковки – приймаємо зауваження до уваги. Ми завжди прагнемо, щоб товар був не лише якісним, а й гарно упакованим, особливо якщо він призначений на подарунок. Ваш коментар допоможе нам покращити якість пакування в майбутньому.
З повагою, TM BRIZOLL.
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода хороша, смажить рівномірно, без спалювання. Після кількох використань не було видно жодних дефектів.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашим посудом. Бажаємо вам приємного користування!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Не плохая сковорода, но считал, что ручка будет удобнее. В общем, хорошо прогревается, еда не пригорает, но ручка...
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ручка виявилась не зовсім зручною для вас. Ваші зауваження допомагають нам вдосконалювати продукцію. Якщо виникнуть додаткові питання чи побажання, будемо раді відповісти.
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Поки тільки позитивні і гастрономічно приємні враження, сподіваюсь з ручкою гратись не доведеться.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Радий чути, що сковорода вже тішить вас у приготуванні страв. Ручка надійно закріплена, тож неприємних сюрпризів бути не повинно. Бажаємо смачних результатів і приємного користування!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Якість супер. Чавун товстий, прогрівається рівномірно. Про вагу погано казати не буду, знав що це буде гантеля.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю нашого чавунного посуду. Бажаємо вам приємного користування!
- ЗлатаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Купила чоловікові в подарунок, готує частенько, все ок, нюансів чи питань не виникало.
- Достоинства:
- спрвжня чавуна сковорідка-гриль.
- Недостатки:
- вага….
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що сковорода-гриль виправдала ваші очікування. Чавунний посуд дійсно має вагу, але саме це забезпечує його довговічність і рівномірне прогрівання. Бажаємо смачних страв!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорідка - ТОП!Але є нюанс...тому така низька оцінка.Я не знаю яким треба бути хворим - щоб зробити дерев'яну ручку на довжелезному болту під шестигранник....
- Достоинства:
- Ціна,якість,чавун.
- Недостатки:
- ДЕРЕВ'ЯНА РУКОЯТЬ!!!!Постійно треба підтягувати.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Спробуйте міцніше закрутити болт кріплення – це має вирішити проблему. Якщо ручка й надалі буде послаблюватися, будь ласка, зверніться до нас на [email protected].
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Посилку отримала швидко
Сковорода гарна, сподобалась
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася сковорода. Бажаємо приємного користування!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
резьба на ручке печальная, пол часа прикручивал. Обработал все-равно ржавеет. Весит как танк)
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- вес
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Просимо вибачення за незручності з різьбою на ручці. Щодо іржі, будь ласка, переконайтеся, що сковорода повністю суха після миття і зберігається в сухому місці. Якщо проблема зберігається, напишіть нам на пошту [email protected], і ми допоможемо вирішити це питання.
TM BRIZOLL- Дмитро М***
Але ж це чавун,тому й така вага)
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Жесть. Питання почалися ще з ручкою і болтами.
Після першого приготування злазить поверхня, помили, висушили, сковорідка заржавіла, навряд це чугун. Розчарована українським виробництвом. Готувати вдруге не буду. Легше і швидше викинути гроші в смітник.
Представник постачальникаДоброго дня! Які саме питання у Вас виникли стосовно ручки? Стосовно іржі - це показник того що це саме чавун. Іржа може з'явитись на будь-якому чавунному посуді якщо не дотримані умови вводу в експлуатацію або рекомендації по догляду. Як саме Ви підготовили сковороду до першого використання? Чи просушували на плиті після миття? Чи обробляли олією?
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сама по собі сковорода класна, але рекомендую при отриманні перевіряти чи повністю (!) вкручується ручка. Бо в нашому випадку виявилось що болт для кріплення довший ніж має бути і впирається у стінку сковороди ще до того, як ручка закріплена.
Телефонувала виробнику напряму, думала що можна докупити у них болт нормальної довжини, але мені відмовили і сказали що нічим не допоможуть - "звертайтесь туди де купували".
Прийдеться вкорочувати болт самостійно. - Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Великолепное изделие, на такой сковороде готовить - одно удовольствие. Если следовать инструкции - на поверхности не образуется ржавчина.
- Достоинства:
- Добротный чугун, отличная снимающаяся ручка
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Нормально
- дашковская т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Ожидали лучшее качество
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Ужас, как я могла вообще такое купить, не возможно вообще на ней жарить...
- be.swan2012Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
поржавела через неделю
- Недостатки:
- поржавела через неделю
- Антон Х***
Чавунний посуд ржавіє за хвилини а не через тиждень. Після використання її треба насухо витирати.
- Инна Г***
В нас чугунна сковорідка, якій більше ніж мені років. Ніколи в житті на ній іржу не бачила. Після миття завжди висихає сама, ніхто її не протирає. Куплю нову хіба що коли ця надвоє розпадеться. Але здається мені, що на відміну від сучасних сковорідок, вона і апокаліпсис переживе.
- Максим
Инна Гонтар, а ви свою сковорідку почистіть механічно від столітнього нагару, намочіть і не витріть. Якщо вона не поржавіє то вона не з чавуну.
Нова сковорідка, якщо з нею не правильно поводитись ... ржавіє.
- ВячеславПродавец: Rozetka. Диаметр: 24
пользуюсь с 14.05.23 почти каждый день котлеты.. оладьи и т.п. сковороду не мою только вытираю салфетками... правда жарю на оливковом масле...
- Достоинства:
- не цапапается хорошо прожаривает
- Недостатки:
- без проблем жалко все распродано