Отзывы покупателей о Смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 12/512GB Purple UA

• Вікторія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ

Гарний телефон. Користуюся вже 3 місяці. На мою думку не уступає Самсунгу

Достоинства:
    Ціна-якість.
  • Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ

В цілому задоволена.

Достоинства:
    Легкий в користуванні
    Недостатки:
    Багато реклами. Не відображається дата вхідних та вихідних дзвінків.
    • Продавец  Spirite

Дякуємо) звертайтесь

• Олексій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ

Сам телефон наче не поганий. Але гарантий талон підробляний, обратного звязку немає, чеку на товар не дають. Гарнтія не працює!

• Продавец  DMS

Добрий день! Гарантію надає продавець, термін 6 місяців. Гарантійний талон додається до товару від магазина.

• Олексій Ж***

Вибачаюсь за недобрий відгук, продавець з приводу гарантійних питань зв'язався та все уладнали.

• Кудин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: Violet. Встроенная память: 512 ГБ

Читайте описание внимательно прежде чем покупать или заказывать в целом у этого продавца ... Характеристика не отвечает действительности, пишут 5g а по факту нет его... И после того как я его купил ,распокавал перенес информацию , понял что меня обманули .Но даже после моей жалобы продавец не изменил характеристики на правду... Так что кто знает сколько людей окажутся ещё обмануты.

Недостатки:
    Продавец обманывает
    • Продавец  WOWS

Олександр, вітаємо! Нам шкода, що у вас виникло негативне враження від покупки в нашому магазині.
      Дійсно, смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 12/512GB Dual Sim Purple не передбачає зв'язок 5G. Як й було зазначено, наші фахівці оперативно передали запит для виправлення характеристик продукції. Дійсно, оновлення інформації на площадці може займати певний час. Наразі опис товару відповідає дійсності й ми раді, що ваше питання було вирішено. Дякуємо за розуміння!

• Екатерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Цвет: Blue. Встроенная память: 512 ГБ

Хороший смартфон.