Плюсовий тиждень на ROZETKA. Знижки до 45%

Отзывы покупателей о Светильник светодиодный 72W 395*55ММ 3000К- 6500К 5600LM С ПУЛЬТОМ Kayfovo 81042

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Ниталия Чуба
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар відповідає опису, якість добра і швидка доставка, дякую

• Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Доставили швидко, товар відповідає опису, ціна актуальна, ще не використовували

• Веремчук Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар прийшов не по замовленню!

Достоинства:
    Швидко.
    Недостатки:
    Більше треба приділяти уваги до замовлення! Приїхав такий!
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, перепрошуємо, можливо при відвантаженні замовлення сталася помилка, зверніться за номером сервісної підтримки і ми обов'язково допоможемо Вам з обміном або поверненням