Купив дану газонокосарку в магазині Розетка, прийщла гарно запакована, а збирать дуже просто - приєднав ручку та зібрав з двох половинок ящик для збирання трави. Це займе хвилин 7-10 у любого майстра.
А тепер перейдем до самої косарки, вона відповідає своїм характеристикам, має потужний двигун, який може впоратися навіть з високою задерявянілою травою, косить дуже рівненько, ящик рівномірно заповнюється, через отвори видно його заповнення.
Також хочеться відмітити красивий дизайн та якісну європейську збірку, і думаю що надійний пластик виробу.
Я щиро надіюсь, що правильно зробив вибір на користь даної газонокосілки і вона послужить мені багато років.
Дякуємо за такий хороший відгук!
Приємно, коли покупці оцінюють якість нашого товару. Неодмінно чекамо нових Ваших замовлень.
Очень довольна, что купила эту модель этой торговой марки! Долго выбирала между этой моделью и Газонокосарка електрична RZTK LM 1532E- много положительных отзывов. Для трех соток возле коттеджа - отличный вариант. Лёгкая, мощная, манёвренная. Высота колёс меняется с помощью пружин. То, что нет инструкции на украинском, а только на польском- ничего страшного.! Собирается очень быстро и легко. Есть картинки в инструкции. Звонила на другие сайты где продается данная модель, сказали, что фабричный Китай для Европы.
Оксано, щиро вдячні вам за відгук.
Неодмінно чекаємо нових замовлень від вас. Бережіть себе!
Очень плохо, что нет инструкции На Украинском язіке или на худой конец на руском
Валеріє, прикро, що ви залишились незадоволені.
Товари завозяться до України з Європи, тому, на жаль, інструкція представлена лише іноземними мовами. Проте управілння цією газонокосаркою є інтуєтивно легким, ми впевнені, що це не зашкодить вам у використанні товару.
Сподіваємось, косаркою ви все ж лишились задоволені і вона прослугує вам ще довгий час.
Мирного неба, бережіть себе!