Пройшов ще тиждень. Де моя косилка так і не відповідають. Все, що пише розетка- дякуємо за звернення, почекайте. Гроші не повертають, хоча реквізити вказані при здачі товару, ще раз запевнили, що товар отримаю, відправлено. Але це брехня. Нічого не відправлено, товар зник. В наявності з'явились в продажі таки косилки, на заміну не предлагають. Мене ошукали на майже на 7000 гривень. І якщо цей відзив опублікують, то після нього напишуть- дякую за ваше звернення...
Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
Був зроблений та оплачений заказ 26.04.24р. Отримали газонокосилку в позначений термін- 01.05.24р.На цьому позитивний відгук завершується.
Робила косилка 10 хвилин. Потім просто вимкнулась і більше не завелась. Тому була повернута на гарантійний ремонт 13.05.24р. Було зазаначено, що на протязі 10-14 днів зателефонують с сервісного центру. Не дочекавшись дзвінка , на 16 день знову звернулись до розетки. З'ясували, що все працює, отримаєм косилку через 3 дні.
Сьогодні, 31.05.24 прийшли забирати косилку- прийшла інша модель, нашу не можуть знайти. Зазначили, що будуть шукать в понеділок- 03.06.24.
Півтора місяця пройшло, скористуватися товаром так і не вдалося.
Дуже сподіваюсь, що хоть кошти повернуть.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром