Сішуаньбаньна – унікальний регіон, він є одним із трьох основних районів, що виробляють чай. Географія цього регіону настільки різноманітна - гори, джунглі - що створює мікроклімат у деяких областях, що частково пояснює різноманітність пуерів у смако-ароматичному векторі. Сировина збирається з дерев, яким 100 і більше років. Листя м'ясисте, рубане з додаванням черешків і бруньки (молодий лист, що не розкрився).
Настій – насичений, каштаново-рубіновий.
Аромат – глибокий з нотками прянощів (гвоздика, кориця), дубової кори, вологого моху, сіновалу та відтінками чорносливу, шоколаду, диму та ягідних нюансів.
Смак – збалансований, мінеральний з відтінками волоського горіха, рідкого кавуна, шоколаду, з димно-деревними та ягідними нотками.
У темного Шу Пуера дуже багато корисних властивостей! Чай нормалізує обмін речовин, розщеплює жири, виводить шкідливі речовини, токсини та шлаки з організму. Пу ер сприяє зниженню маси тіла, схуднення, допомагає при різних отруєннях, у тому числі й алкогольних, чудово бореться з похміллям. Китайський чай пуер зміцнює зуби та емаль, запобігає утворенню нальоту. В цілому, китайський чай зміцнює імунітет, насичує організм корисними речовинами та мікроелементами, містить у собі амінокислоти та антиоксиданти.
Вага млинця – 357 грам
Дата пресування – 2020р.