Отзывы покупателей о Фишки футбольные для разметки поля и тренировок конусы тренировочные для спорта футбола спортивные разметочные для футбольного спортивного поля набор фишек с отверстием ТБ132 40 шт разных цветов со стяжками

на основе 31 отзыв
  • Влад Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Количество в упаковке: 20. Цвет: Разноцветный

Рекомендую
    Гарна ціна, якість норм.

Достоинства:
    Відправка швидка, день у день.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Количество в упаковке: 10. Цвет: Разноцветный

Фішки отримали, все добре!

• Олена Т***

Товар якісний, швидка доставка. Уважний менеджер. Рекомендуємо!

Достоинства:
    Товар відповідає опису, якісниц
  • Людмила Т***

Все супер, прийшло швидко, дитина задоволена.

• Напольских Т***

Товар відповідає заявленому. Гарна якість

• Олександр Б***

Швидко відправили, через день було у мене в поштоматі із безкоштовною доставкою.
    Товар повністю відповідає опису. 20шт, 5 кольорів по 4 фішки. Якісний пластик, не ламається.

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Юрій С***

Все добре

• Ірина Р***

Фішки такі як на фото, раджу замовляти

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою
      Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Павло К***

В цілому задоволений.

Достоинства:
    Адекватна якість
    Недостатки:
    Не виявив поки
    • Продавец  TURBO SPORT

Дякуємо за відгук!

• Татьяна П***

Все чудово)
    Відправили в день замовлення.

Достоинства:
    Швидка відправка. Товар був у наявності
  • Тетяна К***

Фішки чудово підійшли для моєї роботи тренером

Достоинства:
    Швидко надіслали
  • Дар'я Н***

Фішки якісні, син задоволений

• Юрій

Товар якісний. Яскравий.

• Данііл Ч***
  • Надія Б***

Чудова якість. Кольори яскраві. Гарна пропозиція акційна.

• Ганна З***

Товар відповідає описанню.

• Продавец  TURBO SPORT

Дякуємо за відгук, . Бажаємо приємного відпочинку.
      І, звичайно, чекаємо вас знову!

• Олександра П***

Фішки забрала з відділення вчора я задоволена покупкою, рекомендую!

Достоинства:
    Фішки яскраві та якісні, гнучкі що є важливим щоб вони не ламались
  • Алена Ч***

Шикарна якість, м'які але класно тримають форму. Дитині для тренувань саме те що треба. Магазин рекомендую, швидко зв'язались і відправили в той же день.

Достоинства:
    Якість, ціна, швидкість
    • Продавец  TURBO SPORT

Приємно з вами працювати. Дякуємо вам за відгук :)

Бажаємо приємних і продуктивних тренувать.

• Валентина П***

Хороші фішки. Мені підійшли

• Карина В***

Чудові фішки

• Мар'яна Д***

Ці фішки незамінні помічники на полі. Дуже задоволена якістю. Дякую за швидку відправку)

• Влад К***
  • Тетяна І***

Посилка прийшла швидко. Товаром цілком задоволена. Є товарний чек.

Достоинства:
    Швидка відправка. Відповідність товару.
  • Тетяна

звичайні фішки, як на фото, але дуже швидко відправили і отримали їх уже на наступний день, задоволені

Достоинства:
    все, як на фото
  • Саша Щ***

Фишки пришли в целостности сначало посчитал что их 9 но понял что я дурак в целом советую )

Достоинства:
    Достойнейшие
    • Продавец  TURBO SPORT

Дякуємо за довіру! Звертайтесь ще, будемо раді

• Ольга М***

Дякую! Фішки отримала швидко. Замовленням задоволена.

Достоинства:
    Швидкість та ціна
    Недостатки:
    Якось не знайшла їх)
  • БИЛОУС Л***

Дякуємо,все швидко,вірно,і якісно!!!Дитина задоволна

Достоинства:
    Дякуємо!!!!Все дуже гарно ,швидко,дитина задоволена
    • Продавец  TURBO SPORT

Дякуємо за довіру! Звертайтесь ще, будемо раді

• Ольга Б***

Дякую

Дякуємо за Ваш відгук!

• Давід С***

прийшло за 1 день дуже дякую фішки топ

• Продавец  TURBO SPORT

Дякуємо за зворотній зв’язок. Будемо раді співпрацювати з вами ще

• Ирина П***

Зручні в транспортуванні , купувала для племінника .Товаром задоволений

• Продавец  TURBO SPORT

Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!

• Юлия Л***

Швидко відправили, товар якісний.

Достоинства:
    Все, як на малюнку
    • Продавец  TURBO SPORT

Дякуємо за ваш відгук! Приємного користування!