- Ірклієвська В***Отзыв от покупателя. Продавец: Bait&Fish. Размер: XL. Цвет: Розовый
Отриманий товар, привисив очікування.Тканина приємна, подивимось як поведе після стірки.Приємно вражена.
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bait&Fish. Размер: XL. Цвет: Розовый
Продавець зв'язався та замінив піжаму, рекомендую так як піклуються про клієнтів, дякую
Тканина приємна- Продавец Bait&Fish
Щиро вдячні за відгук і покупку, приємно знати, що все сподобалось
Спочатку, нажаль на пошті не помітила бо і важко помітити було, сьогодні перший день одягаю і бачу це ( воно порвате) від чого порвате не ясно, чи брак , чи вже нитки такі старі, що розсипались ....300 грн на один раз одягти , ремонту зрозуміло, що не підлягає
- Достоинства:
- Навіть не знаю які переваги , прислали рване чи вже старе , що нитки посипались
- Недостатки:
- Порване
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Bait&Fish
Доброго дня. Дякуємо вам за зворотний зв’язок. Приносимо вибачення за таке непорозуміння. Ми відправимо вам піжаму повторно найближчим часом. Якщо у вас залишаться додаткові запитання — будемо раді допомогти.
- Валерия Ш***
Зі мною зв'язались та замінили піжаму, рекомендую продавця, так як є зворотній зв'язок та увага до кожного клієнта, тому дякую
Тканина приємна
- ТаїсОтзыв от покупателя. Продавец: Bait&Fish. Размер: XL. Цвет: Розовый
Неочікувано приємний матеріал, замовила ще дві навздогін)
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість)
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Bait&Fish. Размер: L. Цвет: Розовый
Надзвичайно приємна, м'яка тканина. Колір швидше пудровий ( гарний)
- Достоинства:
- Ціна,тканина, покрій
- Недостатки:
- Продавец Bait&Fish
Доброго дня. Дякуємо за відгук!