- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороша колонка
- Достоинства:
- Невеликий розмір, гарна підсвідка
- Недостатки:
- На великій гучності трохи рипить, але за таку ціну гріх скаржитись
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що Grand-X BTS-10DB 5W RGB Black сподобалась вам своїм розміром та підсвіткою — це справді одна з її сильних сторін
Щодо звучання на високій гучності — дякуємо за зауваження. У компактних моделях подібного формату це може траплятися, але ми обов’язково врахуємо ваш відгук у подальшому.
Бажаємо вам приємного прослуховування та гарного настрою!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Взяв до рук і зрозумів, моє, норм зву,чить хороші баси, підключив USB і зразу пішла мелодія, підсвітку можна відключити за допомогою кнопки М за такі кошти саме то, дякую!
- Достоинства:
- Швидка доставка якість та ціна!
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВадиме, дякуємо за такий щирий і теплий відгук!
Дуже приємно чути, що колонка одразу «зайшла» з перших секунд — саме такий ефект ми й хотіли передати
Окрема подяка, що відзначили баси та простоту використання — підключив USB і музика вже грає
Також круто, що звернули увагу на можливість вимкнення підсвітки — це дійсно невелика, але дуже корисна деталь
Дякуємо за оцінку співвідношення ціни та якості — для нас це один із головних пріоритетів.
Нехай колонка дарує вам гарний настрій щодня та наповнює простір улюбленою музикою
Будемо раді вашим новим враженням у майбутньому!
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка хороша. Користуюсь уже рік.
- Достоинства:
- Розмір, гарний звук
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДякуємо за відгук, Юліє!
Раді чути, що портативна колонка Grand-X BTS-10DB служить вам уже рік і дарує гарний звук.
Приємно, що ви оцінили її компактний розмір.
Бажаємо ще багато приємних моментів із музикою!
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка дуже сподобалась , супер. Замовляла собі на роботу і колезі додому. Щодня протягом робочого дня слухаю музику через підключення по блютусу, зарядку тримає добре, заряджаю один раз в десять днів. Звук теж гарний. Якщо колонка включена але певний період блютуз відключений, вона сама відключається. Доставка швидка.
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний відгук, Алло!
Раді чути, що портативна колонка Grand-X BTS-10DB вам так сподобалася і добре підходить для щоденного прослуховування музики на роботі.
Приємно, що ви оцінили якість звуку, автономність та зручність підключення по Bluetooth.
Нехай колонка й надалі дарує вам гарний настрій щодня!
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дякую,за якісний товар. Колонка працює відмінно
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Наталіє!
Раді, що колонка вам сподобалася та працює відмінно.
Користуйтеся із задоволенням і будемо раді вашим наступним покупкам!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонку купляв спеціально дітям, щоб записати казки, і щоб могли собі слухати, коли захочуть, перемикаючись прям на колонці.
Але вона ніяк не реагує на карту. Кнопка "М" режими не переключає.
Працює тільки в режимі Блютус, і то, це я вже потім перевірив, до спочатку мене ця функція взагалі не цікавила.
Я вже пробував форматувати карту у форматі FAT, FAT32.
Формати файлів пробував mp3 та wav. Імена файлів: 1, 2, 3... нічого не працює.
Дзвоню за контактами, що вказані на сайті виробника (якась львівська компанія), робот цілий день відповідає: "Нажаль всі співробітники зайняті, передзвонемо, як тільки зможемо, Допобачення"
І все.
Чи то брак, чи то й не задумувалось, щоб воно працювало... так, дописали- Достоинства:
- Колонка як колонка
- Недостатки:
- Не реагує на карту
Представник постачальникаДякуємо за детальний відгук. Нам щиро прикро, що колонка не працює з картою памʼяті саме у тому форматі, для якого ви її купували. Ви виконали всі коректні дії, тож така поведінка пристрою може свідчити про несправність або обмеження конкретного екземпляра.
Рекомендуємо звернутися до продавця або сервісного центру для перевірки та вирішення питання по гарантії. Дякуємо, що поділилися досвідом — це важливо для інших покупців.
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свої гроші досить непогано
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявлено поки що
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класна колонка. Невелика, зручна та має хороший звук.
Представник постачальникаНаталю, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що колонка виявилася компактною, зручною і порадувала звуком. Користуйтеся із задоволенням — якщо виникнуть запитання, ми завжди на зв’язку!
- Наталія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непогана колонка, дитина задоволена а це головне.
- Достоинства:
- Має підсвічування
- Недостатки:
- Наразі не побачила
- Оля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все ок, свою функцію виконує, звук хороший. Легко вирішила проблему з поганими колонками на ноуті.
На упаковці пише що можна поєднати з 2 такою ж колонкою але краще купити точно такий самий набор з 2 колонками, на розетці є на 15DB1, жаль пізніше його нашла
Ця колонка на 10DB, тобто буде ще більше гучності
Зручно, що можна поставити їх в інший кінець кімнати від ноутбука, батарея тримає 3-5 годин попищить 2 хвилини і вирубиться, але можна підключити до розетки і перепід'єднати до компа. Заряджається швидко просто хотілось би рідше це робити
А, і коли нічого не грає якийсь час переходить в сплячий режим але мене це не дратує, просто треба перепід'єднати.
На м якщо зажати можна виключити підсвітку- Достоинства:
- Звук, безпроводні, стильна, компактна
- Недостатки:
- Час тримання батареї
- Вахтанг Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка жахлива, згоріла через 5 днів. Можливо брак
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Вахтанг Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна колонка. Задоволений.
- Достоинства:
- Зручна
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував дві колонки для об'єднання в стерео пару TWS. але всі танці з бубном результатів не дали.... по одинці працюють...
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не працює TWS
- Юрій Ч***
Всё нормально соединяется. В инструкции описано как действовать. Отключить блютуз на телефоне, включить обе колонки и на одной кратковременно нажать одновременно две клавиши и -. Колонки объединятся и появится новая точка доступа блютуз. Включай блютуз на телефоне и подключайся к ней. Регулировка громкости обеих колонок производится на любой колонке.
Представник постачальникаЮрію, дякуємо, що знайшли час так детально описати процес підключення!
Раді, що колонки Grand-X BTS-10DB нормально з’єднуються між собою та працюють у парі. Ваша інструкція буде корисною для інших користувачів, які хочуть підключити дві колонки одночасно.
Бажаємо приємного користування та гарного звучання!
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка хороша. Гучно грає.
Люблю цю фірму. Бюджетно і добре- Достоинства:
- Гучна. Невелика
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black
Дуже класна,звук обалдеть
- Достоинства:
- Клас
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна,звук реально обємний і басистий
- Достоинства:
- Звук
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Громкая, небольшая...
- Достоинства:
- Компактная
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На другий день після купівлі перестала працювати. Якщо бути точнішим, то ввечері 16-го вересня я її забрав, перевірив (ніби все ок було). На наступний день почав використання, +- пару годин все було в порядку, грає, що ще треба.. Аж у один момент, на 60% заряді просто вимкнулась під час чергового треку.
Слухав на 60-70% гучності, на всю навіть тестово не вмикав.
Після цього пробував увімкнути - не реагує. Зарядив до 100%. Спробував знову. Є контакт, вмикається, світить підсвітка, лунає привітальний звук при вкл, навіть з'єдналась зі смартфоном! Вмикаю рандомний трек - колонка видає "клац" і знов гасне.
Можливо, просто брак із заводу. Можливо, під час транспортування до цвз були якісь фаталіті. Я це все розумію, але ж і радити цей девайс після такого нікому не стану. Хіба якщо ви маєте плани інвестувати 450 грн (з доставкою до розетки ціна) у дуже сумнівний проєкт - тоді так, купуйте- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Не працює
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
ставлю 10 зірок з 5))) купляв це чудо, щоб було щось соковитіше за гучномовці ноутбука та не за всі гроші світу, без особливих сподівань та надій на чайнапром. дякую розетці - заказав, забрав, все швидко та зручно, профі. підключив до смарта та був приємно здивован, баси норм, не ріпить, якісний, приємний, гучний саунд, на вигляд приємний дизайн, акум, усі порти що потрібні. Насолоджуюсь)
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- не виявлено
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мені сподобалась! За свої гроші ,норм! Думаю ще взяти до пари. Дома і для роботи супер.
- Достоинства:
- Невеликі габарити. Нормальний звук , як для такого формату.
- Недостатки:
- Документація тільки для тих , у кого дома є мікроскоп або лупа!
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не хотів брати з підсвіткою - заряд зменшує. Інтуїтивно натисну кнопку М і підсвідка зникла. Приємна дрібниця і акумулятору корисно.
Якісно зроблена. Заряд великий. Динамік з запасом, тому звук без гарчання. Як би дивно не була, але колонка за такі гроші видає НЧ. Є МР3, але я його не тестував. Маю припущення, що він не сильно порадує.
В цілому колонка приємно здивувала.- Достоинства:
- Непогано звучить. Акумулятори 2000мАг. Характеристики відповідають дійсності.
- Недостатки:
- Мало користуюсь. Наразі вони відсутні.
- Валера Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
3 колонка підеднается по TWS. Тому другі фірми не підеднаються.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошая колонка, небольшая, качественно собранная, симпатичная. Звук хороший, быстро подключается.
- Достоинства:
- Красивая, качественная сборка и материалы
- Алексей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все добре
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ за свої кошти
- Достоинства:
- Звук
Представник постачальникаДякуємо, Іване
Раді чути, що акустична система Вам сподобалася.
Нехай і надалі радує якісним звучанням!
- василий л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На свои деньги просто отлично звучит, заявлений заряд держит
- Достоинства:
- Цена качество
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все чудово
- Достоинства:
- Ціна,звук,якість,батарея
Представник постачальникаДоброго дня, пане Антоне
Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку
Раді, що Grand-X BTS-10DB вас повністю влаштувала — і за звуком, і за якістю, і за автономністю. Нехай колонка довго тішить вас улюбленою музикою
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка супер! Звук чудовий, все подобається
Представник постачальникаДоброго дня, пані Анно
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук
Раді чути, що колонка Grand-X BTS-10DB вам сподобалась і що звук виправдав очікування. Бажаємо, щоб музика завжди створювала настрій
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Відмінний звук, відпрацьовує заявлених 5 годин
- Достоинства:
- Зручна, не великого розміру
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, пане Сергію
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку
Раді чути, що колонка Grand-X BTS-10DB справді порадувала звуком, зручністю та автономністю. Нехай і надалі тішить вас улюбленою музикою
Будемо раді бачити вас знову
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудова колонка Потужнє звучання, кольорова підсвітка, швидке з'єднання з телефоном. Рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, пані Людмило!
Щиро дякуємо за такий теплий відгук про Grand-X BTS-10DB!
Раді чути, що вас порадували звук, підсвітка та швидкість підключення — саме на таких деталях ми й фокусуємось при розробці наших акустичних систем
Нехай колонка дарує ще багато приємних моментів та гарної музики
Дякуємо, що обираєте Grand-X і рекомендуєте нас іншим
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже добра колонка,рекомендую!!!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер.
- Достоинства:
- Отлично.
- Недостатки:
- Нет.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудова колонка, звук хороший. Швидко підключилась до телефону через Bluetooth .
- Достоинства:
- Лаконічний дизайн, швидке підключення, довго тримає заряд.
- Недостатки:
- Поки не виявлено