- Захоба Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Довго вибирала серед акумуляторних моделей пилесосів, та врешті решт зупинилась на цьому бренді. Маю вже їх моючий пилесос для хімчистки мʼяких меблів та дуже задоволена його роботою.
Ще тільки отримала данний пилесос та сподіваюсь, що він виправдає мої сподівання щодо роботи.
Візуально все подобається, дуже зручно лягає в руці та неважкий. Добре що є зʼємна батарея, та можна докупити додаткову.- Достоинства:
- Легкий, згинається для важкодоступних місць, є зʼємна батарея.
- Недостатки:
- Поки не виявлені
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Пилосос дуже інтуїтивний в зборці та управлінні, легенький і підходить для невисокого зросту. Роздивлялася інший варіант висотою 130 см, то рада, що взяла Шарк 110 см.
Сумнівалася, чи брати таку широку основну щітку - 35 см при 25-26 у багатьох інших пилососів. Але по-перше, так він захоплює більшу площу і треба менше проходів, а по-друге, він дуже маневрений, легкий в управлінні і всюди пролазить.
Після робота-пилососа швидкість і якість прибирання дуже радує. Плюс насадки, з якими можна почистити меблі, машини та важкодоступні місця.
На автоматичному режимі сам обирає інтенсивність освітлення і всмоктування. Зручно, що індикатор дублюється: на ручці з акумом та на основній щітці.
І ще дуже класно, що акум можна зняти та зарядити окремо від пилососа, не треба ставити його весь коло розетки.- Достоинства:
- Легкий, маневрений, акумулятор знімний
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Христина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Дуже задоволена, чудово тягне та вистачає на прибирання квартири 74кв.м, легкий в руці, що навіть дитина може тримати його.
- Недостатки:
- Цікаво чи можна промити бачок для сміття? Чи лише є можливість його відкривати і висипати?
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Бачок для сміття в Shark Detect Pro IW1611EU можна промивати. Рекомендується ретельно чистити контейнер після кожного використання, щоб зберігати максимальну ефективність пилососа. Просто зніміть контейнер і промийте його під теплою водою
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Використовую його для щоденного прибирання, і він просто фантастичний! Досить потужний, щоб впоратися зі всіма забрудненнями, з усіми задачами справляється
- Достоинства:
- Потужність, зручність в експлуатації
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Якість прибирання на високому рівні. Дуже задоволений, особливо системою фільтрації. Пилосос надійний
- Достоинства:
- Чудова фільтрація, легко управляти
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Вражений, як добре він справляється з прибиранням! Легкий у використанні та дуже ефективний, особливо на килимах!!!
- Достоинства:
- Легкість, хороша якість збору сміття.
- Недостатки:
- Ціна...
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Це мій перший акумуляторний пилосос, і я взагалі не жалкую про вибір, швидко очищається і має хорошу автономність.
- Достоинства:
- Зручність, стильний дизайн.
- Недостатки:
- ---
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Купила цей пилосос кілька тижнів тому, і він виправдав усі мої очікування. Добре прибирає, функція автоматичного виявлення забруднень просто вражає )
- Достоинства:
- Потужність всмоктування, автоматичне виявлення бруду
- Элина К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с серым
Дуже вразило, як довго Shark Detect Pro IW1611EU працює від одного заряду. У нас великий будинок, і одного заряду вистачає на повне прибирання всіх кімнат. Навіть на максимальній потужності батарея тримається довше, ніж я очікувала. Тепер можу навести лад відразу скрізь, не перериваючись на підзарядку, що дуже зручно. Якість прибирання відмінна, весь пил і крихти прибираються без сліду.