Отзывы покупателей о Беспроводной аккумуляторный пылесос 4в1, 2200 мА/ч, 120Вт, HY-118 / Вертикальный пылесос для дома и авто

Оценка пользователей 1.4/5
  • Кароліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lamacaser

Дуже погане обслуговування, прийшов і не працює , відправила назад і вже чекаю 2 тижні майже щоб забрали і повернули кошти, шахраї

Недостатки:
    Шазраї
  • Лена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфортні оселі

Купили пылесос этот, гудит хорошо, красивый с виду, нооо он не тянет даже малейшую пыль на ковре. Ещё быстро садится, и очень долго заряжается...

• Продавец  Комфортні оселі

Доброго дня! Ми отримали товар для перевірки в сервісі.

Наші фахівці провели ретельну перевірку, і за результатами діагностики, пристрій працює належним чином, а його технічні характеристики відповідають заявленим.

Зауважимо, що на корпусі та внутрішніх деталях пилососа помітні сліди вашого тривалого використання та сильне забруднення.
      Нагадуємо, що для підтримки високої ефективності роботи пристрою важливо регулярно чистити фільтри та контейнер для пилу, а також перевіряти стан щіток. Недотримання цих простих правил догляду може призвести до погіршення продуктивності пристрою. Ми завжди готові надати консультацію щодо правильного обслуговування, щоб ваш пилосос служив довго та ефективно

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

Вимикається після хвилини роботи.
    Заряджається 10 хвилин і знову може працювати хвилину.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns

Іграшковий пилосос.
    Заряду фатає на 5хв.
    Смокче так собі

Достоинства:
    Автономність від розетки
    Недостатки:
    Слабка батарея
  • Мар'яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Цвет изделия: Белый

Взагалі нічого не тягне, навіть в Європі дешевший на 50% краще працює

Недостатки:
    100
    • Продавец  ShemUA

У нас є обмін або повернення товару протягом 14 днів!