- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зламалася педаль за кілька місяців використання.
Користувалися обережно, інструкцію і відео огляд дивилися.
Зараз просто стоїть , бо не викручує взагалі.- Недостатки:
- Педаль зламалася,ціна
- Георгій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
КУПИВ ЦЮ ШВАБРУ НА ПОДАРУНОК БАТЬКАМ, ЩОБ НЕ ПО СТАРИНЦІ ПРИБИРАЛИ.
МАМА ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНА. КАЖЕ ЗРУЧНО КОРИСТУВАТИСЯ. ПРИБИРАННЯ ЛЕГКЕ, ШВИДКЕ. І НЕ ЗАБРУДНЮЄТЬСЯ ОДЯГ ПРИ ПРИБИРАННІ. ДУЖЕ ДЯКУЮ- Достоинства:
- Зручна надійна річ
- Недостатки:
- не виявив
- Валерий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Куплявдля дому ,дуже зручна річ,віджимає практично до сухого ,якісна механіка ,дуже надіюсь що прослужить довго
- Достоинства:
- ціна ,якість
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила цю швабру, але покупкою залишилася абсолютно незадоволена. Головний мінус — тримач постійно відходить від насадки під час прибирання. Мити підлогу просто неможливо, доводиться кожні кілька хвилин зупинятися і заново її прикручувати. Дуже незручно і забирає багато часу. До покупки не рекомендую.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд (або: швидка доставка)
- Недостатки:
- Тримач постійно відходить від насадки
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна швабра яка чудово виконує свою функцію.
- Достоинства:
- Легка,зручна
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це в мене вже друга швабра цієї моделі, якість механізму віджиму набагато гірша. Постійно «западає» педаль.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся набором Vileda EasyWring & Clean Turbo вже певний час — дуже задоволена. Відро з віджимом реально полегшує прибирання, руки залишаються сухими, а насадку можна віджимати до потрібної вологості. Швабра маневрена, добре миє кути та місця під меблями. Мікрофібра якісно збирає пил, бруд і волосся, підходить для різних типів підлоги. Конструкція міцна, пластик хороший. Прибирання стало швидшим і набагато комфортнішим. Рекомендую.
- Достоинства:
- 200
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- 200
- Сніжана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набір. Користуюсь майже рік - нічого не відпало і не зламалось. Зручно зберігати, зливати воду і віджимати ганчірку. Єдиний нюанс - ганчірка збирає на собі ВСЕ. Це і плюс, і мінус водночас, тому що все сміття більше за пил залишиться на ганчірці, а зняти його буде непросто. Тому перед прибиранням завжди додатково використовую пилосос/віник, а лише потім мию підлогу
- Ігор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пісня, а не швабра!!!) З такою шваброю прибирати - одне задоволення!!! За 2 роки жодних поломок, дуже задоволені. Рекомендую всім!
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- За 2 роки не виявлено
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую таку вже другу на подарунок. Першу брав собі. Швабра якісна виконує всі свої функції. Особливо подобається віджимання. Достає у всі закуточки кімнат.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра миє чудово, сама концепція хороша. АЛЕ через місяць використання ручка перестала складатись до мінімального положення, а через пів року педаль віджиму почала погано працювати і не віджимає, тому на підлозі лишаються самі розводи.
- Достоинства:
- добре миє підлогу
- Недостатки:
- ручка та педаль зроблені не якісно
Представник постачальникаВітаємо, пані Анастасіє! Дякуємо, що обрали наш бренд! Будь ласка, зв'яжіться з сервісною службою розетки, спробуєо вирішити питання з ручкою та віджимом.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DeluxeRoom
Зауважень до купленого товару немає. Користуюсь з задоволенням.
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахливо! Постійно в процесі користування відпадає низ швабри, різба бракована. розчарування
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не можливо користуватись за призначенням
Представник постачальникаВітаємо!
Пані Олесю, зверніться, будь ласка, в сервісний центр Розетки, ми замінемо Вам швабру
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює чудово, всі задоволені!
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виглядае так коли нажимаеш на педаль вона провалюеться а корзина не крутиться
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Через пару місяців поламалась педаль.
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку працювала добре. Користувалися не часто.
Але за певний період педаль перестала викручувати і моп постійно мокрий. Неможливо мити підлогу.- Достоинства:
- Працює лиш спочатку нормально
- Недостатки:
- Перестала педаль викручувати нормально
- Мирослава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна швабра. Купляю не перший раз таку. Рекомендую!
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна та корисна у побуті річ
- Достоинства:
- Топ швабра
- Недостатки:
- Не знайшов
- Анатолій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня! Швабра не погана, але при не активному використанні з часом чомусь віджимна педаль почала залипати або дуже повільно повертатись на початкову позицію
- Достоинства:
- Зручна. Не розляпує воду при віджимі
- Недостатки:
- При неактивному використанні зовсім скоро почались несправності педалі віджиму
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалась
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна та зручна.
- Таміла Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже майже два роки. Дуже зручно.
- Гануляк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра як швабра, ніякого вау-ефекту не помічено, чи вартує своїх грошей? Думаю ні, не вартує. Дружина начиталась відгуків і увірувала, що воно класне, а насправді швабра як швабра, просто більш зручна в користуванні з не самою хорошою якістю прибирання
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Дорого
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра супер, очень удобная! Рекомендую
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Варта своїх грошей
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно хотіла придбати такий набір для прибирання,передивилася, перечитала багато відгуків і зупинилася на Vileda і залишилася задоволеною. От тільки звернула увагу на упаковку - коробка просто заклеєна стрічкою скотчу і навіть не по колу а тільки зверху і знизу до половини і сам набір всередині я очікувала що буде хоча б у целофановому мішку,я вже мовчу за "пупирчики",коротше,на мою думку не схоже це пакування на виробника з Чехії. Але в роботі товар показав себе з хорошої сторони,дякую.
- Достоинства:
- Хороша якість пластика,зручний продуманий злив і саме головне сухі руки.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ЮЛІЯ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний помічник для прибирання.Доставка була швидка,все приїхало ціле та не пошкоджене.
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
- Ще не виявлено
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Менше як за пів року почала погано віджиматись, і зламалася ручка, нижню частину не можу закріпити а верхню розкрутити.
- Достоинства:
- На початку була дуже задоволена
- Недостатки:
- За такі гроші дуже швидко вийшла з ладу
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за Ваш вибір і довіру!
Пані Маріє, якщо Вам зручно, зв'яжіться з сервісним відділом Розетки, ми Вам можемо замінити на цільну або 3-секційну ручку. По віджиму зверніть увагу чи до позначки Ви наливаєте воду, бо якщо більше, то моп буде гірше віджиматись.
- Алла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна, майже рік користуюсь
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подібний набір брали рік тому, залишилися задоволені. Вирішили взяти ще один комплект. Прийшов товар, який повернув інший клієнт, про що свідчить наклейка на коробці і чек в середині коробки від попереднього покупця. Хотіли зробити заміну на аналогічний, не розпакований товар, але оскільки брали по безготівковому рахунку, нам сказали, що можна лише повне повернення робити, словом, морока... з виду все ціле і справне, але не покидає відчуття, що може швидко вилізти якийсь брак, який ми не помітили. Дуже не подобається, що купуючи товар відсутня можливість залишати коментарі продавцеві, щоб отримувати новий, нерозпакований товар.
- Достоинства:
- Зручність у використанні
- Недостатки:
- Прийшов після повернення іншим клієнтом
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Недостатки
1 У ведра нет колёс.
2 Ручка швабры плохо сделана ибо её секции плохо крепятся друг к другу.
3 Маленькая длина всей швабры. - Яніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій улюблений комплект "лінівців". Прибирання перетворилося на задоволення із фізичним навантаженням для м'язів ніг .
Донька також із задоволенням юзає - тепер прибирання для неї не обов'язок, а задоволення - Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна швабра. Всі попередні швабри залишали волосся, шмаття пилюки.
Купили цю швабру після того, як покористуватись нею в орендованому житлі на відпочинку. Всі апартаменти були з плиткою, ми мили підлогу без попереднього прибирання (не замітали, не пилососили) і на наше здивування швабра збирала всю пилюку, не залишала слідів.
Тому купила таку саму додому, задоволена. Зручно мити, ганчірка переться в машинці на мін.температурі.
Рекомендую.- Достоинства:
- Зручна, гарно миє підлогу