- Прийма М***Отзыв от покупателя. Продавец: WIRELESS MARKET
Облезла направляющая при первом же применении
- Стахов В***Отзыв от покупателя. Продавец: WIRELESS MARKET
Отримав посилку,оглянув,ніби все добре, було приємно за маленький подарунок, дякую,. Але коли почав встановлювати на лобове скло то тут чекала неприємна несподіванка - почав сипатися гумовий рукав ,дивитися фото..
- Достоинства:
- Поки що не оцінив
- Недостатки:
- Невідповідна якість товару
- Продавец WIRELESS MARKET
Це брак, тому ми вже вислали вам обмін.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: WIRELESS MARKET
за свої гроші тримач непоганий; тільки якщо ви любите маленькі телефони, він їх не витримає, оскільки нижні вушка досить далеко одне від одного. неа склі сидить міцно. "гнучка" частина гнеться дуже туго, під різким кутом зігнути не вийде. є додатковий фіксатор на торпедо, але якщо вона фактурна, не факт, що прикріпиться. механізм простий. єдиний недолік - на фото видно, що гнучка трубка тріснула біля кріплення для телефону. ще не знаю, чи довго буде воно триматися, оскільки у дорозі ще не випробуване
- Достоинства:
- ціна, добре тримається на лобовому склі, є зажим для провода зарядки
- Недостатки:
- тріснув у перший же день, погано гнеться
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: WIRELESS MARKET
Тримач відповідає опису, гарно фіксується, можна поставити планшет 7-10 дюймів у горизонтальному положенні, повернути тримач не можна. До замовлення поклали подарунок для вимірювання тиску в шинах.
- Достоинства:
- Зручно і функціонально
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: WIRELESS MARKET
Крепкий надежный держатель. Планшет сидит как влитой.. Все захваты прорезинены, пластик крепкий, все надежно и крепко. Присоска отлично держит.
Рекомендую.- Достоинства:
- Надежный держатель