- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Good))
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
3 роки в експлуатації. Нарікань жодних. Хіба що трохи люфтять підлокітники, але то не критично. Матеріал також без жодних пошкоджень. Скрипів нема. 100-120кг не відчуває. Задоволений загалом
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Досить непогане крісло,але вже починають бісити підлокітники,які крутяться в сторони при будь якому,легкому дотику,якось непродумано.І на сайті виробника вказано до 150кг.,а тут до 180кг.
- Достоинства:
- Досить зручне
- Недостатки:
- Підлокітники
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все супер!
- Денис Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
товариш надоумив залишити відгу. все було супер але через рік лопнула хрестовина на місті зварного шву(
- Достоинства:
- суперово сидіти. матеріал якісний
- Недостатки:
- Лопнула хрестовина
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарне крісло, швидко зібрав. Ще не звик, але все сподобалось.
- В'ячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Год пользуюсь. Я 140кг, но кресло терпит. Купил под голову маленькую подушку этой же фирмы отдельно, с оригинальной было неудобно. Спина и зад в комфорте ))
- Достоинства:
- удобно
- Недостатки:
- подушка большая
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це найкраще крісло що в мене було,а було вже 3-тому є з чим порівняти. Коштує кожної копійки
- Недостатки:
- Не виявила
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Це самий чесний відгук але чисто субʼєктивно! Питань до матеріалу нема, дуже мʼяка та тактильно приʼємна на дотик тканина. Якість металу дуже чудова. Крісло виглядає та відчувається якісною і дорогою річчю. Сидіти в ньому приємно але тут є один нюанс, чисто субʼєктивно. В перший же день я зрозумів що подушки які йдуть в комплекті мені тільки заважають і я їх зняв. Із ними наче не вистачає глибини посадки. Поперекова подушка зручна тільки коли припіднімеш її сантиметра на 2 і придавиш спиною, а коли встаєшь вона падає. Підголівник наче і зручний але теж без нього мені здалось краще. Далі підлокітники, вони вцілому зручні але не дуже подобається що вони не фіксуються повністю. Наприклад коли берешся за підлокітник щоб підсунути крісло перед тим як сісти, вони крутяться.
Загалом крісло дуже гарне, якісне і зручне)- Достоинства:
- Матеріал, якість металу та товщина
- Недостатки:
- Підлокітники, подушки (субʼєктивно)
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Максим Ф***
Хочу доповнити свій відгук через 3 місяці використання що крісло просто пушка. Попередній мій відгук був недостатньо коректний, подушки виявились дійсно дуже зручні) а ось з підлокітниками питання залишається, не подобається що вони крутяться при використанні. Дуже сильно задоволений і рекомендую всім хто має зріст 185см і вагу 100кг як у мене)
- Эдуард К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло шикарне,вартує своїх грошей,якщо є знижка то беріть
- Достоинства:
- Шикарне,хоч замість ліжка спи в ньому
- Недостатки:
- Коробка важка,замовляйте курьера
Представник постачальникаДобрий день, Едуард! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер крісло, найбільше сподобалось безшумна їзда його, купувала на подарунок, майте на увазі коробка ну дуууже велика і на коробці ні за що вхопитись, тобто для того щоб понести/підняти треба дві людини. В іншому кріслом дуже задоволена, зібрали доречі теж дуже швидко
- Достоинства:
- Швидка збірка, зручне, безшумне
- Недостатки:
- Дуже велика коробка
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Це моє перше знайомство з ігровими кріслами, і воно неймовірне. Як тільки в нього сядеш то вставити тобі захочеться не скоро. Дівчина оцінила також. Збірка зайняла не більше 30 хв. Інструкція добре прописана. Якість матеріалів відміна. Моя вага 108 кг зріст 187 тримає чудово, ніяких скрипів чи інших звуків немає. Також добре зроблені колеса дуже тихі звуку від того що передвигаєш крісло немає. Також плюс що обшивку крісла можна зняти, зроблено по аналогії з авто чехлами.
- Достоинства:
- Матеріал обшивки, якість збірки, відсутність звуків, ергономіка
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
На фоні попереднього (куплене за 4к+, два роки тому, в якому газліфт перестав нормально працювати вже черз півроку) виглядає як мерс проти жигулів.
- Достоинства:
- Зручне, солідне, все зроблено продумано
- Недостатки:
- поки не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Відчувається так, неначе без жодних проблем зможе відслужити власнику щонайменше декілька років.
Чудовий дизайн крісла.
Якісні деталі та матеріал.
Приємно вразили 4D підколітники, які були персонально в новинку.
Добре витримує вагу, немає жодних скрипів, не відчувається жодних просідань комплектуючих, особливо у порівнянні з бюджетними версіями.- Достоинства:
- Якість, дизайн та надійність.
- Недостатки:
- Наразі жодних.
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Артём Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Кресло офигенное. К сожалению, я переборщил с размером: я мужик весом примерно 90 кг, и в нём просто потерялся. Подлокотники максимум близко, но всё равно для меня большое расстояние. Также хотелось бы подлокотник чуть большего размера(см на 5 длинее в сторону зада), но, опять-таки, возможно, это всё проблема в том, что я заказал слишком большое кресло.
- Достоинства:
- Качественное. Удобное.
- Недостатки:
- Не знаю встречается ли такая функция но хотелось бы иметь возможность блокировки колёсиков.
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отличное кресло. Работаю программистом, обязательная вещь. Купил по нужде так как начала болеть поясница. Лучше не ждите и покупайте.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Другий день користування, купівлею задоволений. Зручне, комфортне.
- Достоинства:
- Якісно виготовлене
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Хаперсков В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличное кресло
- Достоинства:
- Стоит своих денег
- Недостатки:
- Не нашёл пока
Представник постачальникаДобрий день, Віктор! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Загалом крісло зручне, матеріали з якого виконано також якісні але через пів року почало скрипіти, тріщати при поворотах. Підлокітники також почали поскрипусати.
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручне крісло
- Достоинства:
- Легко збирається
Представник постачальникаДобрий день, Яна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Доставка 31 березня 2024 року. Крісло дуже комфортне і якісно зроблено. Але газ-ліфт почав просідати(моя вага 98кг). Виставляєш і буквально через півгодини чи трохи більше (не рахував)вже нижче. Є ще гарантія, але я так розумію для цього треба буде відправляти крісло в сервіс і чекати. Еххх... Буду думати, що робити...
- Достоинства:
- Комфортне, гарно зроблено
- Недостатки:
- Газ ліфт
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сьогодні отримав крісло, привіз мені його кур'єр швидко, коробка виявилась не мала а габаритна, від крісла сказати що я в захваті це не те слово) коли я перший раз сів в нього відчув ніби у космосі опинився це дуже круте відчуття воно в одно час і м'яке і тверде но в міру як треба.
PS. Мій висновок такий крісло цієї моделі сміливо можете брати сподіваюсь мій коментар вам допоможе з вибіром. Магазину окреме дякую. Та розробникам. Слава УкраЇні.- Достоинства:
- Якість, Практичність, Швидкість у зборці!
- Недостатки:
- Якщо тільки ціна атак не помітив)
Представник постачальникаДобрий день, Максим ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Для вашей спины, это такой кайф !!!! О боли в спине забыл, все механизмы топовые, все крутится, укладывается, ездит – как должно быть. Не жалею, не копейки очень рад!!! PS: заслуживает всяческих похвал Anda Seat Kaiser Frontier упаковка классная !!!! Сборка быстрая.
- Достоинства:
- Удовольствие не из дешевых, но стоит каждой копейки, рекомендую
- Недостатки:
- пока что их нет
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Добре. Збирається легко. Приємні відчуття при сидінні.
- Достоинства:
- На перший погляд складається враження надійності.
- Недостатки:
- Вказано "прогумовані ролики", а вони звичайні пластикові.
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Колесики виготовлені із високоякісного поліуретану, що сприяє довговічності в користуванні. Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Кирило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Я не часто залишаю відгуки про товар, але тут стриматись не можу.
Крісло топове. Я користувався на роботі іншим відомим і якісним брендом, вважав, що краще крісла немає. Але як з'ясувалось є. Дуже задоволений покупкою.
Мій сколіоз, отриманий під час сидіння в інших кріслах тепер не розуміє, що може бути по іншому.- Достоинства:
- Дуже якісне крісло.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Кирило! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
Довго вагалася з вибором, але в категорії "ціна- якість" перемогла саме ця модель. Зручне, надійне, в міру масивне, льон в обівці взагалі топ. Швидко збирається, інструкція інформативна, взагалі, все, від пакування до крісла приємно здивувало якістю. Нічого зайвого в дизайні. Як буде в експлуатації - покаже час. Доречи, верхня подушка не зайшла( а нижня - ідеально.
- Достоинства:
- Надійність, функціональність, льон в обівці.
- Недостатки:
- Розетка, що це за додаткові 95 грн. при переказі коштів, коли сплата відбувається готівкою?!
Представник постачальникаДобрий день, Ірина! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудове крісло, більше підійде для високих людей , при зрості 191см дуже комфортно
Якісні матеріали , добре регулюється.
Тртв аший час можна сидіти з комфортом- Достоинства:
- Якісні матеріали, легко зібрати,м'яке .
- Недостатки:
- Дещо важке
Представник постачальникаДобрий день, Богдан ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло просто топ, порівнюючи зі старим - просто небо і земля. Біл в шиї та попереку зник. Коротше, усім рекомендую вартує кожної гривні!
- Достоинства:
- Безліч
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло топ!
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Можу сказати що це найкраща покупка в моєму житті. Дуже зручне крісло для мене. Звертайте увагу що якщо ваш зріст менше 175см то буде не дуже зручно. Користуюсь вже пів року і ніяких нарікань. Дуже якісні матеріали, в порівнянні з більш дешевим сегментом. Працюю по 11 годин і спина задоволена. Також треба зважати на те що котики дуже люблять точити кігті об цю тканину)))
- Достоинства:
- Якість матеріалів, легкість в збиранні, дуже зручне, зрозуміла інструкція.
- Недостатки:
- Не виявлено і не буде виявлено.
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло дуже класне, за перший тиждень використання, ніяких мінусів не виявлено.Біль в зоні шиї та спини зникла. Дуже комфортно працювати.
Представник постачальникаДобрий день, Влад! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудове крісло
- Кирило Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Довго думав купляти чи ні, але забрав останнє і не пожалкував, коробка дійсно велика і важка, але упаковано все дуже надійно, зібрав десь за півгодини часу, на зріст 198 підійшло ідеально, правда мені набагато зручніше сидіти без подушки для попереку
- Достоинства:
- Зручність, надійність
- Недостатки:
- Не виявив
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Доставили на наступний день після замовлення. Крісло файне візуально, тактильної, механічно. Збірка дуже проста і швидка. Єдиний нюанс це коробка, булоб набагато зручніше якби були якісь отвори чи інші можливості хвату, але це вже дрібниці.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло максимально зручне, після табуретки на якій я сидів скоріше, відчувається як внеземні технології. Але якщо у когось є кіт з світлою шерстью я би радив подумати брати чорний колір, так як на ньому волосинки буде сильно видно, але це не впливає на комфорт яке надає крісло. Рекомендую до купівлі. Також маю запитання до представника бренда, чи можна якось знімати з цього крісла тканину наприклад для прання?
- Достоинства:
- Зручне, велика, дизайн
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Вдячні за ваше питання. Тканина не зйомна. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні. З повагою, Anda Seat!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це вже друге крісло Anda Seat в родині. Я користуюсь своїм вже майже рік Крісло геймерське Anda Seat T-Pro 2 XL Grey. Мої 120 кг крісло тримає просто і легко. За рік експлуатації немає ЖОДНОГО пошкодження чи люфта, навіть потертостей на сидінні. Рекомендую і крісло і виробника вцілому. Єдине грамотно оберіть модель під вагу і зріст.
- Достоинства:
- Якісне, міцне, зручне
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!