Отзывы покупателей о Пылесос для бассейна Intex Интекс ZR200 от аккумулятора Ni-MH 7,2 В Производительность 64 л/мин

Оценка пользователей 4.67/5
  • РУСЛАН К***

Доброго дня всім. Хочу залишити реальний коментар користувача! Розпочалося як завжди у всіх - купівля басейну - облаштування - збір і т.д. Через деякий час прийшли до того, що звичайний фільтр (який йде в комплекті) басейну не справляється із забрудненням, що на дні басейну. Варіант купити цей пилосос з'явився одразу, особливо коли почитали відгуки. По відгукам все супер, а в реальності не дуже. Так, він працює, його заглиблюєш і він працює під водою, це дуже добре. Але на басейн 457 см приходилося витрачати близько години-півтори-дві. А більше всього бісить коли три рази провів по дну і сітка забилася. Розбираєш, миєш збираєш, опустив в воду, увікнув, провів туди - назад, все ! - сітка забита. Знову розбираєш, миєш, збираєш...... і так поки не почистиш дно. До чого я прийшов? До того, що після купівлі пісочного фільтр-насосу на 5700л/год в мене пилосос стоїть в стороні як експонат. І ми ним не користуємося. Шлангом пісочного фільт-насосу, який втягує воду, дуже добре пилососити дно і не потрібно по сто разів нічого промивати. За раз пройшлися і дно чисте. Це все займає близько 30 хв. Тому цей відгук для тих хто планує чистити дно, але не знає як. Не витрачайте гроші на пилосос - за них купуєте пісч фільтр-насос і ви отримуєте 2 в 1 : ефективне очищення плюс при під'єднанні додаткового шлангу - пилосос!

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    безтолковий
  • Юлія С***

Класний пилосос! Чудово чистить. Батареї хватає на два рази почистити басейн на 10м3, якщо чистити кожен день. Зараз ідеально чиста вода

Достоинства:
    Безшумний, не дорогий
    Недостатки:
    Поки не знайшла
      Представник бренду

Велике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.

• Олександр Л***

Щойно купив, протестував - поки супер! Сподіваюсь так і буде працювати) Автономний, не потрібно використовувати фільтр басейну. Збирає всю "пилюку" зі дна стінок басейну. Судячи з індикації заряду, має вистачити на 3 прибирання басейну діаметром 3.66м

Достоинства:
    Автономія, легкий в користуванні, справляється з задачею
    Недостатки:
    Думаю, що фільтра для дрібної фракції вистачить не на довго
      Представник бренду

Ми вдячні за Вашу увагу до деталей та за Ваш час, приділений написанню відгуку. Ваші слова — не лише похвала, а й заряд енергії для нас. Обіцяємо продовжувати створювати Вам ідеальні рішення для приємних спогадів.

• Маргарита

В 100 разів зручніше ніж вручну! Насадки норм справляються з брудом. Ручка не важка, довжини вистачає

Достоинства:
    зарядку акумулятора вистачає надовго
    Недостатки:
    не знайшла
      Представник бренду

Ми раді, що Ваш досвід користування нашим продуктом виявився таким приємним, як ми його і замислювали. Ваша увага до деталей та висока оцінка стали для нас справжнім подарунком. Ми готові продовжувати прагнути до досконалості та створювати для Вас максимально комфортні умови використання.
      Дякуємо за ваш вибір та довіру, і обіцяємо підтримувати високі стандарти якості.
      Ваш INTEX

• Наталія Ю***

Хороший варіант для невеликого басейну

Достоинства:
    потужний, добре чистить, має знімний фільтр

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Людмила

Легко збирає пісок і дрібне сміття, акумулятора вистачає на кілька прибирань. Єдине, що хотілося б трохи довший телескопічний держак, але це не критично. Загалом дуже задоволена покупкою, тепер менше возні навколо басейну

Достоинства:
    ефективний
    Недостатки:
    нема