Отзывы покупателей о Top Cat Tofu Зеленый чай - соевый наполнитель для туалета 6л

Оценка пользователей 4.79/5
  • Ігор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Продавець дуже швидко відповідає та відправляє товар!

Достоинства:
    Гарний наповнювач, хороша ціна.
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Дуже хороший, подобається те що добре тримало запах та комкувалося, взагалі подобаються рослинні наповнювачі. Кицюні теж наче подобається

Достоинства:
    Подобається киці
    Недостатки:
    нема
  • Аліна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Замовляю вже десь 7 раз і буду замовляти ще. Найкращий наповнювач,яким ми користувались. В цьому магазині супер ціна, комунікація з продавцем завжди швидка і приємна. Щиро вдячнаКотику теж наповнювач подобається)

Достоинства:
    Хороша якість наповнювача, супер ціна, класна комунікація з продавцем, швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6

І кішці подобається, і співвідношення ціна/якість ідеальне

• Светлана Б***

Коту подобається

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не має
  • Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Подобається, беру не перший раз

Достоинства:
    Немає запаху сечі і ніякого іншого. Не сильно розлітається, порівняно з іншими. Співвідношення ціна/якість ідеальне
    Недостатки:
    Не виявила
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

замовила пайок дуже сподобався. гарний комфортний і не дуже подобається запах.

Достоинства:
    гарне спів відношення ціни
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Не вперше замовляю цей наповнювач. Гарний по відношеню ціна/якість, швидка відправка. Дякую за сервіс

Достоинства:
    Ціна/якість

Дуже пристойний

Достоинства:
    Добре стримує запах
    Недостатки:
    Не виявила
  • Кс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Гарний наповнювач і значно дешевше ніж поруч з домом

Достоинства:
    Котам подобається, можна по троху змивати в унітаз, добре комкується, не токсичний, нема потреби постійно мити лоток
  • Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pethub

Хороший аналог дорогим

• Олена Б***

Хороший за свою ціну

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Дуже гарний наповнювач! Раніше використовували древесний. В порівнянні то набагато меньше розноситься сміття, гарно всмоктує сечу, відсутній запах, набагато економніший. Моїм кішечкам дуже подобаеться!

• Игорь Т***

Хороший наполнитель

• Наталя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6

Замовила повторно 3 упаковки "зелений чай". Попередній раз був просто ідеальний продукт, яким я була задоволена на усі 100 відсотків. Але зараз те що отримала, відрізняється від попереднього (надіюсь, що тільки зовнішньо...) колір не такий як був у попереднього. За функціоналом ще не знаю. Якось не приємно, бо розраховуєш на стабільну якість вітчизняного виробника. Додаю фото , яка різниця у наповнювача.

Достоинства:
    Якісно комкується
    Недостатки:
    Не зрозумілий вміст наповнювача у різних партіях
    • Продавец  traust

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали наш продукт. Нам дуже шкода, що ви відчули незадоволення щодо якості соєвого наповнювача із ароматом зеленого чаю.

Зміна кольору може бути спричинена природними коливаннями в процесі виробництва, оскільки деякі компоненти можуть мати різну інтенсивність кольору в залежності від партії сировини. Водночас, ми хочемо запевнити вас, що це не впливає на аромат чи ефективність продукту.
      Ще раз дякуємо за ваш відгук і за вашу лояльність до нашої продукції!"

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Гарний наповнювач, не лишає пилу, добре поглигнає запах

Достоинства:
    Поглинає запах, комкується, невисока ціна
    • Продавец  Pet Express

Добрий вечір, Олена!
      Дякуємо Вам за високу оцінку нашого товару ! Гарного Вам використання) Звертайтесь до нас знову! З повагою, Pet Express

• Валерія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6

Перешли с обычного древесного наполнителя на тофу, так как древесный налипает на лапки и котик разносит это по всему дому.
    Котик вообще никак не отреагировал на смену наполнителя, мне гораздо реже приходится убирать и лапки всегда чистые. Жидкость хорошо комкуется, если насыпать достаточное количество наполнителя. Запаха нет совсем никакого, что меня более чем устраивает. Гранулки маленькие и легкие, за счет этого котику не удается, копая в лотке, раскидывать их по всей ванной. Если парочку и выкинет, то хоть наступить не больно, как на гранулы древесного или силикагелевого. Котик много пьёт и ходит в туалет, весь уход за лотком состоит в раскопках пару раз в день, чтоб выкинуть комочки и смыть в унитаз и раз в неделю помыть сам пластик, чтоб не было запаха.
    Пробовала более дорогие аналоги - разницы никакой.
    Пушистик доволен!

Достоинства:
    Хорошо комкуется, нет запаха, экономный расход, бюджетный, котик доволен
    • Продавец  traust

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що Ви задоволені якістю наповнювача та зручністю його використання. Ваш досвід важливий для нас!

• Лілія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Можливо і гарний наповнювач. Кіт ходив.

Достоинства:
    Не можу зазначити
    Недостатки:
    Не можна викидати в унітаз
  • Діна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6

Гарна якість. Не гірший ніж дорогі наповнювачі.

• Артур М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Дякую за відношення ціна/якість, все чудово. Я ваш постійний клієнт відтепер.

Достоинства:
    Український виробник
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pet Express

Добрий день, Артур! Ми дуже раді, що цей наповнювач Вас задовільнив по всім властивостям! Звертайтесь до нас знову) З повагою, Pet Express!

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6

Все супер, чудовий наповнювач, постійно замовляю.

• Продавец  Вусик

Добрий день! Дякуємо Вам за Ваш відгук та теплі слова! Ми раді, що наш продукт Вам сподобався. Ваша підтримка і задоволення наших клієнтів - це наша головна мета. Не забувайте, що ми завжди можемо Вам допомогти. З нетерпінням чекаємо на Ваші замовлення!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: traust. Объем 1 упаковки: 6

Добре вбирає запахи та грудкується,не фарбує лапи,легкий приємний аромат,дешева вартість

• Продавец  traust

Вітаємо! Вдячні за Ваш позитивний відгук про наш соєвий наповнювач.

• Земляных С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

брал на замену Котиксу и Энимал, за эти деньги нормально, Одно плохо, отвратительная упаковка (очень тонкий пакет), нес домой с почты оборвалась ручка. Очень не понятная экономия.

Достоинства:
    все ок
  • Артём С***

Всё чудесно

• Ольга Б***

Наповнювач супер!
    Не гірше, від дорогих марок!
    Дуже добре комкується, та нема неприємного запаху!
    Рекомендую 100%

Достоинства:
    Комкується, можна змивати в унітаз, маскує неприємний запах.
  • Маріна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6

Замовляла вже не раз, котикам подобається

Достоинства:
    Гарний наповнювач за приємною ціною
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Вусик

Добрий день! Ми вдячні Вам за замовлення у нашому магазині, а, також, за позитивний відгук. Гарного Вам дня!

• Олександра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Після селікогелевого дуже подобається. Можна прибрати грудки і все чисто, немає запаху, можна викинути в унітаз 1 грудку. Також не боляче наступати і мʼяко лапкам кота. Можна досипати різні кольори і буде як присипка на Пасху)

• Аміна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Топ за свої гроші, гуд кучкується, трохи липкуватий, запах вбирає добре)

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6

Претензий к наполнителю нет, качество хорошее, но зачем так обманывать?!?! Цена и так располагает к покупке, заявленный объем 6 литров, взвесил и не поленился пересыпать в стандартизированную ёмкость) Получилось 2.5 кг, 4 литра!!!! Карл!!! )))

Достоинства:
    отличный продукт!
    Недостатки:
    Продавец обманывает на фасовке.
    • Продавец  Вусик

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. 6 л — це об'єм рідини, який може поглинути наповнювач. Існує умовний стандарт поглинання соєвого наповнювача (тофу): при вазі 2,5 кг об'єм умовного вбирання вологи становитиме 6 літрів. Власноруч ми не фасуємо і не виготовляємо даний наповнювач, даний товар виготовляє компанія TOP CAT. Також виробник зазначає цей об'єм на пакуванні. Ми є посередниками-реалізаторами товару. Зазначаємо, що нам було відомо, що вага даного наповнювача 2.5 кг. Хочемо підбити підсумки, що 6 л — це об'єм рідини, яку може поглинути даний наповнювач вагою 2.5 кг, а не фактичний об'єм наповнювача. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, ми будемо працювати над досконалістю нашого контету та додамо в опису товару дану характеристику. Гарного Вам дня!

• Микола К***

Хороший наповнювач, без зауважень

• Каличава А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Нет резкого запаха, хорошо комкуется, абсолютный аналог более дорогим наполнителям.

Достоинства:
    ЦЕНА!!!
  • Олександра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pet Experience. Объем 1 упаковки: 6

Нормальний наповнювач, в половину дешевше, ніж у інших виробників. Повністю задоволена

• Тетяна Б***

Все ідеально. Дуже подобається. Беру постійно

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6

Прекрасний наповнювач за свої гроші

Достоинства:
    Ціна, український виробник
    • Продавец  Вусик

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6

Дуже хороший наповнювач, сподобався навіть більше, ніж аналогічні від інших виробників. Прибирати легко, неприємного запаху немає. Котики задоволені)

• Продавец  Вусик

Добрий день, Юліє! Дякуємо Вам за теплий та позитивний відгук! Ваші відгуки важливі для нашої команди, і нам дуже приємно, що ви задоволені нашим продуктом. Ми завжди тут для Вас, і будемо раді допомагати Вам знову!

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Объем 1 упаковки: 6

Гарна альтернатива дорогим аналогам. Зі своїми функціями справляється добре, мейн-куну нашому заходить.

Достоинства:
    Дешевше ніж аналоги з пристойною якістю
    • Продавец  Вусик

Добрий день, Катерино! Дякуємо Вам за Ваш відгук та теплі слова! Ми раді, що наш продукт Вам сподобався. Ваша підтримка і задоволення наших клієнтів - це наша головна мета. Не забувайте, що ми завжди можемо Вам допомогти. З нетерпінням чекаємо на Ваші замовлення!