- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив даний ноутбук на розетці. Все супер, дуже зручний у користуванні для роботи та невеликих навантажень. Сподобалась автономність, дуже тривало тримає батарея. Потужний процесор та гарний дизайн.
- Достоинства:
- Автономность, дизайн, потужність.
- Недостатки:
- Підсвітка клавіатури зливається з сірим кольором, не зручно.
- Олексій КрючковПродавец: Rozetka
Користування ноутбуком 10 днів. Вибирав ноут для роботи (програмування), орієнтуючись на процесор. Процесор потужний, завантаження Windows 5-7 секунд, літають всі програми без пригальмовування. Від самого початку виникли проблеми зі встановленням системи, тож довелося шукати "інструкцію" в інтернеті. Перед встановленням треба скачати драйвери IRST з офіційного сайту www.acer.com, щоб система могла побачити SSD. Не можна поділити SSD на розділи, але це мабуть забаганки Windows 11.
Акумулятор тримає 4 години при активному користуванні. Ще не розібрався, як працює USB type-C, можливо треба встановити додаткові драйвери. Як на мене можна було б розширити область під клавіатуру і додати ще один рядок клавіш, розділивши функціональні клавіши з допоміжними. В цілому, окрім маленьких незручностей (як для мене) , ноутом задоволений.- Достоинства:
- Потужний процесор, яскравий екран, широкий кут огляду, підсвітка клавіатури, легкі натискання клавіш, великий суцільний тачпад
- Недостатки:
- Погано видно позначення клавіш без підсвітки та кирилічні літери загалом, незручне розташування клавіш, функціональні клавіши F1-F11 працюють тільки в парі з Fn. Маркий корпус, видно будь-які сліди.