Хорошое кресло
Добрий день, Марія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
Нормальний варіант за помірну ціну. Дитині сподобалось
Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
Гарне,комфортне крісло.Рекомендую
Добрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
Швидко збирається, якість топ за свої гроші!
Добрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
Дуже зручне та комфортне крісло. Мій зріст 180 вага понад 90. Ідеальний варіант для дому та для офісу. Гарна якість матеріалів. Все надійно запаковано. Зручна інструкція, і купа відео в інтернеті по збірці крісла. Мʼякі подушки. Зручні підлокітники з регулюванням висоти. Функція гойдання. І чудовий стильний дизайн та висока якість матеріалів.
Добрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
Крісло чудове та його дуже легко зібрати
Добрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
Топчик
Добрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
Все супер! Производитель указал рост 180 максимум, но на 188 подошло идеально.
Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
В целом хорошее кресло, явно лучше китайских поделок.
Брал девушке на работу. В конкретно ее случае нужно много крутиться и часто вставать - больше подходит формат обычного офисного кресла без подушек.
Иногда сижу я , с комплекцией 180/100 - мне оно маленькое и не хватает фиксации в наполовину наклонном положении(тильт) что есть в моем t-pro 2.
Жесткая пружина наклонного механизма, нужно спинку сильно канлонить что бы откинуться назад. Есть небольшой люфт при заблокированном откидывании. В Наклонном положении мои грыжи L5 S1 не болят, в отличии от большинства других кресел
О покупке не жалею, на свои деньги один из лучших вариантов.
Обращайте внимание на рекомендованный рост и вес
Добрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням!
З повагою, Anda Seat!
Купував крісло цієї фірми за рекомендацією друзів.Кріслом задоволений в повному обсязі.З плюсів хотілося б відмітити доволі якісні та надійні матеріали, дуже просту та швидку збірку за допомогою інстукції з ілюстраціями,а також зручні ортопедичні подушки,Щодо мінусів то, нейлонова хрестовина хоч і міцна на дотик,але металева була б надійніша, також присутній невеликий люфт підлокітників,які до того ж підіймаются лише в одному положенні вгору.
Доброго дня, Віктор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви задоволені кріслом Anda Seat Luna Size L Black та якістю його матеріалів. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
З повагою, Anda Seat!
Крісло зручне, приємна на дотик подушка під голову
Доброго дня! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність при сидінні на кріслі Anda Seat Luna Size L Black. Вдячні за те, що звернули увагу на некоректність в описі товару, ми зробили запит для виконання редагування опису підлокітників. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
З повагою, Anda Seat!
Класне крісло! Брав для стрімів і воно того коштує! На більш дешевших кріслах не міг довго всидіти, купив це і тепер хоч годин 10 сиджу і нічого не болить. Саме крісло якісне і комфортне.