USYK x ROZETKA

Отзывы покупателей о Игровое кресло Anda Seat Phantom 3 Tiger Edition PVC Size L Black (AD18Y-14-B-PV/C)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В користуванні десь місяці 3. Не жалію, чудовий варіант.
    З нюансів лише одне, подушка під спину весь час чомусь падає, хоча в друга таке саме крісло з іншим кольором, але в нього прям чітко подушечка лежить і не падає. Ну то таке, крісло просто люкс.

Достоинства:
    Топчик
    Недостатки:
    Падає подушечка

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Микита Красилов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Гарне крісло , доставка дуже швидка,
    Забирав самовивозом з відділення розетки, перевірив все на місці, все чітко.
    Вдома зібрав, це не було складно.
    Якість крісла супер, коштує своїх грошей.
    Рекомендую. Є гарантія на рік чи два.
    У мене 150 кг ваги і 185 зріст, сидіти комфортно, ніде не тисне, дуже зручно.
    Загалом я задоволений. На фото нема подушок, але вони є в комплекті.

Достоинства:
    Якість матеріалів , ергономічність , колір
    Недостатки:
    Не виявив, один з чотирьох болтів кріплення підлокітника не вкрутився.
    Але на трьох тримається добре.

Добрий день, Микита! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Дуже класне крісло, якщо хочете бути зі своєю спиною друзями а не ворогами, то вам сюди. Для роботи, для ігор та для відпочинку, завдяки розкладній спинці тут все є. Зріст 190, 120 кг вага політ нормальний

Достоинства:
    Найкраще за таку ціну
    Недостатки:
    Вилітали пластикові накладки в колесах постійно на початку, зараз все ок, але то таке

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Ігор Долгополов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Крісло непогане, достатньо зручне. Хочу написати слова вдячності працівникам точки видачі в місті Лозова. Хлопці ввійшли в положення і максимально швидко відпустили крісло,як тільки приїхало, за 5 хв до закриття точки. дуже радий співпраці. Таке обслуговування тільки підштовхує замовляти в вашому магазині!

Достоинства:
    Приємні, якісні матеріали. Проста збірка.
    Недостатки:
    Поки не виявив

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Олександр Зозуля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Перше знайомство з брендом "Анда". Загалом, за 10к грн крісло відмінне. Якісно запаковано в щільну коробку, кожна деталь в "пупирці". Збирати крісло було дуже просто, швидко, одні позитивні емоції, від болтиків в блістері окремий екстаз :), ідеальне різьблення, все стало чітко, жодна різьба не закусювала. Шви по тканині ідеальні без жодного хвостика нитки, приємний на дотик "кожзам". Зі зростом 185 зручно користуватись. А на скільки зносостійкі матеріали покаже час...

Достоинства:
    Ергономіка, якість матеріалів, насічений яскравий колір.
    Недостатки:
    Нижня подушка без фіксатора до спинки крісла.

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Под транспортировочной лентой осталась вмятина и натертость. Прошло уже 20 дней и она никуда не пропала. Это гарантийный случай? Не хотелось бы тащить все кресло в сервис.

Увидеть ее в магазине не возможно так как она идет на кресле и его надо полностью собрать, чтобы оценить степень проблемы.

Достоинства:
    Красиво выглядит, удобно сидеть
    Недостатки:
    Дефект на сиденьи из-за транспортировочной ленты.

Доброго дня, Денис! Вдячні за ваш відгук. Так це є гарантійним випадком, для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• Ігор Осадчий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло в цілому відмінне. Для зросту 185 і ваги близько 100 теж нормально підходить якщо на ньому не танцювати. Воно досить жорстке порівняно з деякими іншими аналогами. Для когось може бути недоліком, але для мене це скоріше перевага. До купівлі пробував сидіти на ньому кілька разів в інших магазинах і сумнівався через ціну, бо хотів влізти в певний бюджет. Гарна знижка на Розетці посприяла купівлі.
    Поперекова подушка дійсно дещо незвична через форму і відсутність якихось фіксаторів аби підлаштувати висоту. Проте і без неї мені особисто зручно. Зняв би за це пів зірки.
    Були ще сумніви на рахунок композитної хрестовини, але виглядає наче надійною, має металеві армування. За дотримання умов навантаження напевно витримає. Проте час покаже.

Достоинства:
    Сидіння без бічних ребер що можуть мішати особам немалої статури. Зручне та стильне.
    Недостатки:
    Поперекова подушка, але мені ок і без неї. Можливо треба підлаштуватися якось.

З повагою, Anda Seat!

• Сергій Павлюк
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Не скажу як крісло, покористуватись не вийшло, а от про компанію вкрай негативне враження!!! Якщо будете замовляти, то робіть це через посередників (типу Розетка). Кілька разів звертався в Anda Seat з метою придбати це крісло - ігнор повний (типу ми повідомимо, чекайте. Чекаю до сьогодні). Негативні відгуки у них на сайті не публікуються. Взяв інше, через день вже було в мене. Цей бренд в подальшому не розглядатиму і рекомендувати не буду!

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!