Большая летняя распродажа до -60%

Отзывы покупателей о Проигрыватель винила Audio-Technica AT-LP60X Bluetooth Black (AT-LP60XBTBK)

• Виталий Демяненко

Добрый день. Прошу прощение за глупый вопрос, но меня интересует, должен ли проигрыватель выдавать музыку без участия аудио системы? В данный момент он играет сам, но тихо и убрать этот звук не выходит. Спасибо

• Андрій Сураєв

А вы что в первый раз пользуетесь проигрывателем винила? Тихий звук идет от иглы звукоснимателя, его и не получиться убрать. Колонок у проигрывателя встроенных нет, нужно подключать внешний усилитель.

• Денис Приходько
    Продавец: Rozetka

Купував не в розетці, проте, хочу висловити свою думку!
    Довго думав який програвач обрати як для новачка, думав, шукав, думав взяти вже типу чемоданчика, проте, поспілкувавшись з консультантом, який спочатку рекомендував взяти такий, тільки без блютуз, молодшу версію, проте розповів мені про цю махіну і я вирішив взяти, дуже зацікавила ця модель)
    Працює відмінно, підключав до блютуз, грає чудово, саунд не страждає, проте, через аналоговий вихід звучить трохи тепліше)
    Повна автоматика, не треба робити зайвих рухів, поклав пластинку, натиснув кнопку старт, насолоджуєшся, закінчились пісні, тонарм самостійно стає в початкове положення на своє місце)
    Рекомендую)
    На майбутнє треба буде підключити хіба що підсилювач та покращити акустику для ще більш якісного відтворення улюблених пісень на платівках)хоча і зараз дуже круто грає та чисто)

Достоинства:
    Працює на найвищому рівні!
    Недостатки:
    Не виявив
  • Александр
    Продавец: Rozetka

Вопрос к представителю компании: могу ли я рассчитывать на поддержку с вашей стороны, учитывая что проигрыватель привезён со штатов. Коробка и все бумаги сохранены. Спасибо

Достоинства:
    Соотношение цена/звук
    Недостатки:
    Спустя две недели - перестал работать выход LINE. При этом PHONO работает на выдаёт еле слышимый звук.
    • Стас Винченко

тут глянь СЦ ссылка

• Євген Олексійович
    Продавец: Rozetka

Покупал не здесь. Пришёл товар в заводской транспортировочной упаковке. Внутри уже была красивая брендовая упаковка. Хочу добавить фото т.к. в интернете мало реальных фотографий. Название бренда говорит само за себя, качество сборки, звучания и сопряженя через блютуз с другими устройствами на высоте. Звук можно передавать через провод и по блютуз. Подключал через блютуз к наушникам, телевизору, саунд-бару - звук отличный.
    Рекомендую всем кто любит вспомнить прошлое и послушать старые пластинки.

Достоинства:
    качество
    • Роман Табашников

Вам не кажется , что это не нормально слушать оцифрованный аналоговый звук?

• Богдан Голод
    Продавец: Rozetka

Є питання - в мене є колонка HK Aura Studio 2. Якщо слухати платівки з програвача через bluetooth на цій колонці, цього буде достатньо для досить якісного та насиченого звуку? Чи всі плюси програвача втрачаються через те, що звук передається по Bluetooth? Якщо так, чи варто придбати більш якісні монітори з аналоговою передачею звуку? Буду вдячний за відповідь.

• Представитель компании

Богдане, доброго дня! Якщо ви не плануєте проводити найближчим часом суттєвого покращення своєї аудіо системи, то "...цього буде достатньо для досить якісного та насиченого звуку..."
      Але, треба звернути увагу на те, що Ви отримуєте на Aura вже цифровий звук (після аналово-цифрового перетворювання в програвачі). Щоб отримати «аналогове звучання платівки» , потрібно звуковий тракт зробити повністю вільним від аналогово-цифрового та цифро-аналогового перетворень: Програвач-(фонокоректор*)-підсилювач-акустика.
      *не обов’язково, в програвачі є вбудований базовий

• Богдан Голод

Дякую за вичерпний коментар. можливо, є апаратура, яку б ви могли порекомендувати? ціновий діапазон повинен бути такого ж класу як програвач.