Топ вибір інфлюенсерів

Отзывы покупателей о Пеленки гигиенические Білосніжка 60х90 см 30 шт (4820180242894)

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Юлія Поліщук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Ще не відкривала, але колись це були найкращі

• Наталія Шляхта

Хороші пелюшки. Спробувала кілька різних марок - ці найкращі

"Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання."

• Наталия Коваленко

Всё ок

"Добрий день!

• Валерій Олійник
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Використовуємо при контрольованій ситуації вдень. Це дозволяє економити більш якісні, але дорожчі аналоги.

Достоинства:
    ціна/якість

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.

• Дилова Тамара
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

В данной упаковке пеленки плохого качества. Уже год пользуюсь данными пеленками и всегда были качественные, а вот эти плохие. Польстилась на акцию и теперь жалею

Недостатки:
    Плохо впитывает, цвет

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що вас досвід використання нашої продукції має негативний характер. Просимо обов'язково звернутися з цього питання до виробника за вказаними на пакованні контактах для проведення обміну пелюшок. Вдячні за розуміння!

• Юлія Нікітенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Погані пелюшки, купувала для немовля, відразу скочуються і вата розлітається і липне до тіла

• Евгения Силич
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Покупаю 10 лет именно эти пелёнки для своей собаки и очень довольна (не протекают, нет запаха и не липнут к лапкам), до того как обнаружила "Белоснежку" пользовалась разными другими пелёнками и меня злило когда с пелёнки лужа частично стекала на пол да и за лапками пелёнки тянулись и смещались со своего места. После использования "Белоснежки" все эти проблемы исчезли. Очень рекомендую именно их!

Достоинства:
    Качество супер
    Недостатки:
    За 10 лет не нашлись)))

• Марина Комарова

Также беру для йорка только синюю упаковку Белоснежки уже лет 5! Хорошая впитьіваемость и нет запаха.

• Андрей Райков
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Брал для своей собаки. Что могу сказать? Они действительно белоснежные, как будто бы после хлорки. И вот чё мне чуток не нравится, что приплюснутые, сбитые. На счёт абсорбации, пока ничего не могу сказать, так как Джейн ни разу ещё ими не воспользовалась, пока обходимся двором..... Но на вид - мне очень нравятся.

Достоинства:
    Кристально чистые.
    Недостатки:
    Приплюснутые, иными словами сбитые. Антогонисты взъерошенным.

Добрий день! Нам дуже жаль, що ваш досвід користування нашою продукцією має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.

• Андрей Райков

Причём тут негативный характер? Просто я сказал, что на время написания отзыва моя собака не пользовалась пелёнкой....., но это не означает, что она не хочет ею пользоваться совсем. Прошло время и Джейн всё же оставила на пелёнке свою большую "отметину". Что могу сказать? Ничего не протекло и запаха небыло. И когда сворачивал использованную пелёнку - ничего с неё не протекло (иногда в других марках пелёнок, такое бывает). Пока что пользуется Джейн пелёнками очень редко, так как я писал она обходится двором, а пелёнка в коридоре на ночь для подстраховки лежит. Так что со своими задачами пелёнки справляются. Можно брать. Моя собака весом 20 кг и не рвутся под лапами её.

Просимо вибачення за непорозуміння! І дякуємо за докладний відгук. Раді, що вам сподобались наші пелюшки. Сподіваємось, що і надалі ви будете використовувати їх для Джейн.

• Алёна Захарова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 5

Мне не очень понравились как они впитывают. Есть дешевле и качественнее.

Недостатки:
    Плохо впитывают

• Віталій Бутенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Круті, рекомендую, одні з найкращих

• Ірина Власюк

Дякую

• Надія Прибишенко

Хороші пелюшки

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Беру для пса, певно найліпші що пробували, гарно вбирають, аромат розповсюджується набагато меньше і не за всі гроші світу

• Сидоренко Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Покупала упаковку 30 шт. для щенка. Качеством была довольна. Но оказалось, что это зависит от партии. Больших упаковок на Розетке не было, взяла идентичные упаковки но по 5шт., У них качество оказалось чуть хуже, пеленки были заметно тоньше

Добрий день ! Дякуємо Вам, що обрали продукціюТМ Білосніжка та залишили відгук !

• Олена Шатілова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 5

Якісь товару чудова. Ціна доступна.

Достоинства:
    Швидка доставка

• Тетяна Чугай

Супер!!

Достоинства:
    Мягкие.

• Юлия Костюченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Отличные пеленки. Впитываемость лучше чем у тена пелёнок.

Достоинства:
    Не протекает
  • Ирина Коломиец
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Сподобалось , качество при потребі обов'язково буду замовляти

Достоинства:
    Ціна , качество
  • Наталья Волкова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Хороші пелюшки. Утримують запах краще, ніж інші,які я до цього купувала. Не на 100% але на відсотків 70-80 точно. Не протікають. Гарно поглинають.

Достоинства:
    Гарно поглинають
    Недостатки:
    Не затримують запах на 100%.
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 5

Жахливі пелюшки, нічого нормально не вбирають, надто тонкий поглинаючий матеріал, хоча бралися для цуценяти. Для людей точно не підійдуть. Взагалі не ррзкмію, звідки стільки позитивних відгуків. Ще й довелося одразу 2 пачки брати, бо по 1 чомусь розетка не продає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Абсолютно безтолкові пелюшки, нічого нормально не поглинають.

Добрий день! Нам дуже жаль, що вас досвід використання нашою продукцією має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.

• Діана Любиченко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Гарні пелюшки, зі своєю задачею справляються

• Александр Букраба
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Хорошо впитывают, поглощают запах, не сминаются

• Инна Тарановская

Відмінний

• Светлана Ткач
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Найкращі у своїй ціновій категорії. Беру для собачки, супер. Гарно поглинає, не тонка, якісна

Достоинства:
    Ціна, якість

• Татьяна Бабченко

Отличный товар!

• В'ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Брали для хворої людини. Не протікають.

• Олександр Васильчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Беру їх декілька років для свого собаки. Найкращі пелюшки на ринку пелюшок. Жодні інші не забезпечують таке ж саме поглинання, навіть ті, які дорожчі за ці

Достоинства:
    Відмінне поглинання; ціна не мала, але справедлива за таку якість

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

замовляю вдруге, для дитини. ріжу на 4 частини- виходить економно.
    якісніше, ніж tena

• Світлана Кучіна

Нам підійшли

Достоинства:
    Добре поглинає, ціна
  • Гончаров Эдуард

Полностью устраивают. Цена-качество.

Достоинства:
    Цена - качество.
    Недостатки:
    не выявил
  • Александр Даниленко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Используем для подстилки в лежаки для собак

Достоинства:
    Хорошо впитывают
    Недостатки:
    Последние 2 раз покупали - пелёнки испортились, внутреннее содержимое сбивается. Наверное в следующий раз будем покупать что-то другое
  • Красношапка Ирина
  • Шумило Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Беру для собаки, остановилась на Белоснежке, в отличии от других производителей, эти пеленки хорошо и сразу впитывают и не оставляют запаха, одна пеленка используется дня три.

• Алёна Зубченко

Рекомендую

Достоинства:
    Найкращі з тих, що використовували. Щільні, гарно поглинають
    Недостатки:
    Пізно спробували, коли вже майже стали не потрібні
  • Наталья Калашникова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Отличные пеленки. Беру не первый раз для лежачего инвалида. Плотные, не мнутся и не протекают. Рекомендую.

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 30

Купую для біверів. У мене їх троє. Два туалетики. Однієї пелюшки як раз вистачає на два туалета щодня.
    Мені подобається, що рідкий результат походу на пелюшку абсорбується і ми не страждаємо від мокрих слідів на підлозі. Користуємось вже тривалий час. Рекомендую.

Достоинства:
    Абсорбують
    Недостатки:
    Трішки дорого