Отзывы покупателей о Отбеливающий тоник Биокон Hirudo Derm White Line White Tonic 180 мл (4820008318749)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Ніка

У мене дуже чутлива шкіра і він мені дуже підходить. Вмиваюсь на ніч і з ранку дуже світла , зволоженні шкіра і головне немає нових висипань. Але знову ж, після нього наношу нічний крем для чутливої шкірі

• Екатерина Ф***

Добрий тонік,приємний запах.Беру не вперше.Але відбілюючий ефект-то суто маркетинговий хід.

• Панасюк М***

Добре зволожує шкіру, вирівнює тон, подразнень не викликає. Щодо відбілювання - поки не помітила результату. Але буду надалі користуватись

Мирославо, доброго дня. Щиро вдячні, що Ви приєднались до світу краси БІОКОН.

• Елена Н***

Застосовую разом з відбілюючим кремом Hirudo Derm вранці (купила в аптеці), та з Kojivit на ніч. Якогось відчутного відбілювання пігментних плям не помітила, але шкіру освіжає і робить тон рівнішим. Купувала без особливих очікувань, просто цікаво було спробувати щось нове.

Достоинства:
    Непоганий недорогий тонік.

Олено, доброго дня. Дякуємо Вам за позитивний відгук та прихильність до засобів бренду БІОКОН. Ваш відгук є надзвичайно важливим для нас! Гарного дня!

• ammarvitaliia

сподобався
    для тих хто не наважується варто спробувати,

• Лариса Р***

Буду заказывать еще, понравился

Достоинства:
    Хороший тоник, доступная цена
    Недостатки:
  • Ольга Т***

Хороший тоник, выполняет свои функции. Надеюсь будет и отбеливать, как обещает производитель. Время покажет.

Достоинства:
    Цена/качество
  • Юлия

Качество хорошее

Достоинства:
    Ввполняет все что заявлено на упаковке
    Недостатки:
  • Юлия З***
    Продавец: Rozetka

Хороший тоник за такую цену,рекомендую...дешево и сердито.

Достоинства:
    Цена