- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана задумка, але жахлива програмна реалізація.
З плюсів: Зручний форм-фактор. Завдяки хорошому магніту можна кріпити не лише на заводську основу, але й на будь-яку металеву поверхню (щоправда тоді не можна регулювати кут нахилу). Приміром, я навіть магнічу лампу до коробки з-під печива. в якій нитки/голки зберігаються.
Недоліки: Щоб вимкнути лампу. потрібно переклацати усі режими роботи (послідовність: холодне світло / тепле / денне / стробоскоп). При чому кожен наступний режим вмикається на максимальну яскравість. І якщо я собі ставлю нічником мінімальне тепле світло, то перед вимкненням мені потрібно увімкнути максимально яскраве денне світло, а потім ще й стробоскоп...
Відмазки, що це буцімто кемпінговий ліхтар -- маячня. Ліхтар не пристосований для кемпінгу, тому що крім магнітної підставки на двосторонньому скотчі, немає жодних інших варіантів кріплення (а без підставки нема куди магнітити ліхтар в наметі, чи на майданчику перед ним). До того ж сенсорна кнопка немає ні рельєфу, ні підсвітки, тому навпомацки її знайти нереально. Та й описаний алгоритм роботи із вимкненням ліхтаря через максимальну потужність стробоскопа, теж не годиться для кемпінга. І загалом за формою це хатня лампа.
Висновок: Якщо перепрограмувати управління режимами роботи, то буде хороший хатній ліхтар. Якщо до того ж сенсорну кнопку зробити рельєфною та/або з підсвіткою, буде взагалі супер.- Представник постачальника
Дякуємо за відгук!
- Елена УгнивенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не написано, що він для кемпінгу: "Світильник CT-5249 від бренду САТА ідеально підходить для використання в різноманітних умовах, таких як офіси, будинки або заклади громадського харчування". У мене немає кого відлякувати вночі у хаті, крім себе. Не купувала, якби про ці якості знала раніше.
- Достоинства:
- світить яскраво
- Недостатки:
- щоб вимкнути, потрібно перемикати всі режими, стробоскоп просто дратує
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа ні разу не включилась, підключив зарядку, червоний індикатор горить хвилину, потім гасне. Якесь сміття
Шкода витрачених грошей- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Зверніться до тех підтримки Розетка для заміни товару
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повесил над умывальником. Светит хорошо, ярко, но включается тяжело. Сенсор плохо реагирует на касание. А чтобы выключить приходится все 4 режима света переключать. Включая мигающий который вообще непонятно кому может быть нужен в таком светильнике. Вообщем буду искать другую лампу
- Достоинства:
- Светит хорошо, приятный пластик, легко монтируется, есть регулировка наклона. Можно выбрать теплый, холодный или смешанный вариант света и его яркость.
- Недостатки:
- Плохо включается. Чтобы выключить приходится все режимы переключать. Зачем мигающий режим - не понятно.
Доброго дня, світильник не призначений для аварійних чи віялових відключень, завод виробник насамперед даний світильник виготовлював для кемпінгового призначення, тому в ньому і є ефект мерехтіння для відлякування тварин а також це може бути корисним у тактичних ситуаціях – сигналізація про свою присутність, створення дезорієнтації у противника чи привернення уваги рятувальників в екстрених ситуаціях.