Употребляю данный виски уже не первый раз. И всегда все на высоте. Советую к употреблению
Достоинства:
Отличный виски
Недостатки:
Не обнаружено
Дмитрий Кубрак
Продавец: Rozetka
Брали на подарок Юбиляру... Отличный виски с мягким вкусом. Беру уже не первый раз. Буду заказывать еще
Достоинства:
Яркий вкус
Недостатки:
Необнаружено
Юлия Келли
Продавец: Rozetka
Общее впечатление
Соответствие вкуса
Брали на подарок, получателю понравился
Достоинства:
все ок
Недостатки:
не знаю
Юрий Дидык
Продавец: Rozetka
Общее впечатление
Соответствие вкуса
Соответствие аромата
Купажований віскі Chivas Regal 12 Years Old відрізняється сяючим, теплим бурштиновим кольором. Цей ароматний напій має нотки диких трав, вересу, меду і садових фруктів. Округлий вершковий смак напою містить тони стиглих медових яблук, ванілі, горіхів і ірисок. Я особисто вживав його в якості дижестива, в поєднанні з сигарою.
Оставьте свой отзыв об этом товаре
Общее впечатление
Соответствие вкуса
Соответствие аромата
Общее впечатление
Соответствие вкуса
Брали на подарок, получателю понравился
Общее впечатление
Соответствие вкуса