Можливість подзвонити!
Вітаємо Андріє!
- Якщо Ваш годинник тримає 4-6 годин радимо первірити стан рахунку, а саме мобільний інтернет!!!
Коли на рахунку відсутній мобільний інтернет, годинник заходить в режим постійного пошуку, він не бачить батьківського телефона і вважає, що загубився. Годинник сам перезавантажується, розряджається скоріше ніж заряджається і відповідно навіть якщо заряджається до 100%, заряду хватить максимум на 4-6 годин.
З повагою, український бренд Gelius.
Купили ребенку что б всегда была возможность от следить местоположение. Погрешность 10 м. Но заметила такой нюанс что когда батарея начинает садиться то погрешность очень сильно возрастает. Есть возможность позвонить на часы, так что если ребенок достаточно взрослый что б ответить на звонок то можно хоть связаться и понять где ваш ребенок.
Вітаємо Ірино!
Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук.
- Ми обов'язкого перевіримо інформацію, щодо заявленого недоліку.
З повагою, український бренд Gelius.
Хочу доповнити коментар - після 1 місяця в користуванні, годинник сам почав вимикатися, заряд не витримує і одного дня, крім того не реагує на дотики. Не раджу купувати даний годинник.
Вітаємо Юліє!
- Коли годинника сам вимикається, перезавантажується і пагано тримає заряд радимо перевірити стан рахунку, а саме мобільний інтернет.
Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
З повагою, український бренд Gelius.
Вітаю. Я так розумію годинник заряжається від інтернету?
Дякуємо за запитання!
- Годинник не заряджається від інтернету! А за відсутності мобільного інтернету занадто швидко розряджається!!!
З повагою, український бренд Gelius.
Придбала два годинника для дітей, не вірно показує геолокацію, погано реагує на дотики. Для дзвінків супер
Вітаємо Юліє!
- Годинник оснащений функціями GPS, LBS (локалізація через вишки стільникового зв’язку) та Wi-Fi для визначення місцезнаходження.
При використанні GPS годинник може показувати досить точне місцезнаходження дитини (похибка в межах кількох метрів, особливо на відкритому просторі).Wi-Fi та LBS можуть давати менш точні дані, особливо в міських умовах, де похибка може досягати до кількох сотень метрів і більше, якщо немає хорошого сигналу GPS.
З повагою, український бренд Gelius.
Часы брали чтоб связаться с ребёнком на улице без телефона, с этой функцией справляются. Звук, правда, не очень, но разобрать можно.
Геолокация по приложению отчаянно брешет в любом режиме. Но нам геолокация была не принципиальна
Очень неудобная зарядка и слот для карты - пока вставили карту раз 10 появлялась мысль сдать часы обратно
Максимально хлипкий и дешевый пластик, но 2,5 месяца пока всё работает
Заряд держит пару дней (часы лежат просто на полке включенные с симкой)
Вітаємо Алісо!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
Зря потраченные деньги.
Вітаємо Дмитре!
- Радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
З повагою, український бренд Gelius.
Часы симпатичные, и это всё. Постоянно теряет сим карту. Определить точное местоположение через GPS получилось только 1раз, дальше часы переходят в режим lbs и показывают ошибку примерно на 1,5-3км, при этом в приложении поиск по lbs выключен. Разряжаются за 12 часов. Так же не очень хорошо работает и сенсорный экран. Вообще очень бы хотелось их вернуть!
Вітаємо Анно!
-Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
З повагою, український бренд Gelius.
Геолокацию показывают абсолютно не верно.Батарея слабая ,держит максимум день если часы не эксплуатировать ,если совершать звонки то 3-5 часов .Покупка абсолютно бесполезная!!!
Вітаємо Анастасіє!
Засмучені що довелось зіткнутись із технічним питанням.
- Радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці обов’язково Вам допоможуть з налаштуваннями. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
З повагою, український бренд Gelius.
Донька у захваті від рожевого кольору і можливості робити фото на камеру, хоча якість знімків не найкраща, але для дитини це не головне.
Вітаємо Ірино!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Також вдячні Вам за відмічення переваг дитячого годинника Gelius GP-PK007 (Ocean). Бажаємо приємного користування! Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.
З повагою, український бренд Gelius.
Годинник легкий і комфортний для носіння, дочка одразу звикла . Для себе виявив, що спочатку сім карту треба поставити на телефон та прибрати пінкод. І важливо щоб був завжди проплаченний інтернет , бо без інтернету дуже швидко сідає .Так все працює супер
Вітаємо Павле!
Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук та високу оцінку функціоналу Дитячого годинника Gelius GP-PK007 (Ocean).
Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новій власниці!
З повагою, український бренд Gelius.
Непогана якість звуку через Sim-карту, можна дзвонити дитині без проблем.
Вітаємо Ольго!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Також вдячні Вам за відмічення переваг дитячого годинника Gelius GP-PK007 (Ocean) с GPS трекером Pink. Бажаємо приємного користування!
З повагою, український бренд Gelius.
Годинник дуже зручний, дитина постійно носить його в школу. Мені подобається функція GPS-завжди знаю, де він. Але батарея тримається день, хотілось б довше.
- Вітаємо Марино!
Щиро дякуємо за Ваш відгук і за вибір дитячого годинника Gelius GP-PK007 (Ocean) с GPS трекером Pink, та поділилися досвідом користування.
- Щоб збільшити тривалість роботи акумулятора налаштуйте інтервали оновлення GPS. Часте оновлення даних GPS витрачає дуже багато енергії. Перейдіть у налаштування додатка і збільште інтервали оновлення місцезнаходження (наприклад, замість кожної хвилини, кожні 10-15 хвилин або за необхідності).
Ми вдячні за довіру.
З повагою, український бренд Gelius.
Сподобалась функція електронного паркану. Коли дитина виходить за межі дозволеної зони, отримую повідомлення – це дійсно заспокоює.
Дякуємо Вам за відгук!
Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.
З повагою, український бренд Gelius.
Функція SOS працює чітко, дитина може легко натиснути на кнопку в разі необхідності. Це було головною причиною нашої покупки.
Вітаємо Валентино!
Дякуємо, що обрали дитячий годинник Gelius GP-PK007 (Ocean) для Вашої дитини та ділитеся досвідом використанням!
З повагою, український бренд Gelius.
Чомусь не підтримує сім карту
Вітаємо Юріє!
Перед першим використання сім-карту необхідно активувати за допомогою смартфону та обов'язково відключіть пін-код.
Сім-карту вставляємо тільки в виключений годинник, чіпом до екрану і зрізом в середину годинника!!!
З повагою, український бренд Gelius.
Сим карту не ищет,хотя карта пополнена и новая (
Вітаємо!
З повагою, український бренд Gelius.
Батарея слабая,полной зарядки хватает максимум на пол дня,хотя в характеристике указано что 1,2дня,не рекомендую
Вітаємо Вероніко!
- Радимо поповнити рахунок, а саме мобільний інтернет.
За відсутності мобільного інтернету акумулятор розряджається за 4-6 годин.
З повагою, український бренд Gelius.
Замовили дитині годинник, вигляд мають гарний, сімку вставили без проблем перезапустили годинник і зʼявився звʼязок на цьому з позитивних відгуків все…
1. Сенсор тормозить, не одразу реагую, дитині приносить не зручність.
2. Динамік - це просто жахіття , виставлений на всю гучність але дитина погано чує , щоб почути повинна бути повна тиша . Але і я дитину зі свого телефона не чую , де б не стояли чи ходили чую як затримка/заікання.
Висновок годинник виглядає акуратно на дитячій ручці , гарний колір рожевий , як годинник для орієнтації в часі може бути , а то як для звʼязку з батьками категорично ні ( можливо це у нас такий випадок ).
Вітаємо Яніно!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
- Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
З повагою, український бренд Gelius.
Подарили сыну часы,все хорошо,подключили,легкие,сим карту-активировали через телефон пополнили счет,установили через инструкцию-Сим не находит(хотя новая!
Вітаємо Аліно!