Зламалися на третій день! не рекомендую
Купили 02.07.24 сину, сьогодні 04.07.24 почали гудіти, потім відключилися і більше не включаються:
На первый взгляд часы не плохие, дизайн не плохой , связь поддерживает, gps трекер отслеживается, операционная система работает хорошо
В годиннику є навіть відео зв’язок. Син взахваті. Мені теж сподобались простотою використання. Встановила додаток собі на телефон і легко було розібратись з іншим. Читайте інструкцію! Батареї без активного використання вистачає на 2 дні. Лише коли будете прослуховувати годинник, не забувайте вимикати мікрофон у себе на телефоні))))
Доброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам, за позитивний та корисний відгук.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
Добрый день. Перестала реагировать на касания верхняя часть экрана. Куда можно обратиться для ремонта?
Доброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!