Оставьте свой отзыв об этом товаре
- Розмір: 90x200 см
Неплохой, пока тестируем
- Розмір: 160x200 см
Airy foam високої щільності, чтоб вы понимали обычный поролон, причем мягкий, покупкой не доволен....
- Достоинства:
- Нормальный чохол
- Недостатки:
- Не держит даже 95кг. прогибаеться, проседает, нужно прстоянно переворачивать, внутри обычный поролон
- Продавец: Rozetka
- Розмір: 140x200 см
Нормальный матрас в меру жёсткий
- Недостатки:
- Новый немного пованивает но думаю выветрится
- Продавец: Rozetka
- Розмір: 180x200 см
Матрас понравился, очень удобно спать, не мягкий, не жёсткий, мне подошёл идеально
- Достоинства:
- Приятно спать
- Розмір: 180x200 см
Как сделать возврат матраса?
Доброго дня! Дякуюємо за звернення. З умовами обміну / повернення товару протягом 14 днів Ви можете ознайомитися за посиланням .
А что с ним? Законом о защите прав потребителей не предусмотрено возвращение этого товара надлежащего качества.
- Розмір: 80x190 см
Аболютно всё устраивает,нет никаких заломов.Матрас аккуратный,чехол на молнии,что очень удобно для его стирки.Спится очень комфортно.
- Достоинства:
- Пользуюсь не очень давно.Жёсткость нормальная,не люблю мягкого матраса.
- Недостатки:
- Нет.
Дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже важлива думка наших клієнтів. Бажаємо Вам приємного та довготривалого користування матрацем нашого виробництва.
- Продавец: Rozetka
- Розмір: 180x200 см
Брала данные матрасы детям в количестве 2 шт. Матрасом очень довольны, удобные, довольно комфортные, ортопедические, имеют чехлы на замке. Есть стороны зима -лето, что очень удобно. Своих денег однозначно стоит, планирую заказать такой нам с мужем.
- Достоинства:
- Удобный, качественный, беспружинный
- Недостатки:
Дякуємо Вам за відгук, Дарино. Для нас дуже важлива думка наших клієнтів. Нехай користування матрацем нашого виробництва приносить Вам і Вашим дітям лише гарний настрій.
- Розмір: 180x200 см
Жесткость соответствует указанно, а именно 2й степени, хорошо что материал без пружин, а то был печальный опыт) я вешу 100 кг и хорошо выдерживает меня
- Достоинства:
- Весит мало
- Недостатки:
Доброго дня. Дякуємо Вам за те що зупинили свій вибір на продукції саме нашого виробництва. Бажаємо, щоб користування матрацем надавало Вам тільки задоволення.
Доброго дня, Андрію. При виробництві матраців Airy foam використовуємо високої щільності. Даний матрац має жорсткість 2/3 це є м'яка та середня жорсткість. Яка і заявлена в характеристиці матрацу.
Для вирішення питання зателефонуйте, будь ласка за телефоном вказаним в паспорті матрацу.
представник постачальника я вам кажу що тут звичайний мягкий поролон, якщо це у вас называеться Airy foam высокой плотности, то хай буде так, під моею вагою 95 кг він просідає повністью, я його перевертаю майже щодня
Доброго дня!
Поролон по щільності відповідає своїм заявленим параметрам.
Даний матрац має жорсткість: м'який/сердній по жорсткості матрац. Він не буде жорстким.