Отзывы покупателей о Evromedia Argument 93
- Продавец: Rozetka
Довольно шустро работает, как для читалки. Поддерживает много форматов. Подстветка.
- Достоинства:
- Быстрая. Поддерживает много форматов. Подстветка.
- Недостатки:
- Не удобно читать PDF с мелкими деталями
- Продавец: Rozetka
Так ,як жінка конфіскувала, а я буваю у відрядженнях, мабуть прикуплю ще одну книгу, але Кембридж, без инета.Все скидуеться с компа чі смарта за 3 секунди.
Одну звезду убрал тільки за инет- Достоинства:
- Простий у використанні. Це моя 3 читалка, ні краплі не жалкую
- Недостатки:
- Интернетом краще не користуватись.Після смартфона та ноута - дуже туго та тоскливо, але на це менш за все дивився
- Продавец: Rozetka
- Продавец: Rozetka
Купила на подарок мужу, в итоге подарок не понравился вернула назад. Деньги вернули без проблем. За что большое спасибо. Книгу не рекомендую.
- Достоинства:
- Не увидела
- Недостатки:
- Тормозит, через раз подключалась к компу.Как то мигает не понятно...нет четкости
- Продавец: Rozetka
Тормозит катастрофически. Прочитал может 100 страниц за два года, вот достал опять, лежит тормозит периодически подмигивая екраном в каком то припадочном ритме. Думаю пора перестать читать с телефона и купить нормальную книжку.
- Достоинства:
- Практически нет
- Недостатки:
- Ужасно глючная и медленная
- Продавец: Rozetka
Придбав сю книгу трохи менше, як 2 тижні тому. За цей час вона встигла 2 рази зависнути. На натискання кнопки вмикання(як і всіх інших) гаджет не реагував.У першому випадку допомогло розблокувати книгу під'єднання зарядного та підключення до електромережі, у другому - хвилин через 5 книгу "відпустило" просто так. Крім того, книга не завжди коректно реагує при перегортанні сторінок(замість вперед - назад на одну, а інколи і на декілька сторінок) екран при зміні сторінки реагує по різному: то яскравий спалах, то на мить темніє при з'яві зображення можливо прослідкувати, як воно складається до купи із окремих частинок.
Із приємного: читати завдяки технології e-link зручно підсвічвання дає змогу читати в погано освітлених місцях є можливість користуватися інтернетом (хоча і дуже повільно та з вибриками), тож можливо завантажити книгу.
Якщо все вище сказане вас не бентежить, тоді ризикніть купити цю книгу і хай вам допомагають святі Килило та Мефодій!- Достоинства:
- Сказано вище
- Недостатки:
- Сказано вище
- Продавец: Rozetka
По началу вроде все было нормально, вроде и сейчас работает. Но очень долго думает, грузится, иногда просвечиваются буквы. На 3* . Чувствую что еще чуть-чуть и нужно покупать новую
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Глючит
- Продавец: Rozetka
Очень хорошая книга по своей цене, лёгкая в руках и приятная на ощупь.
- Достоинства:
- Подсветка, Wi-Fi и поддерживает много форматов.
- Продавец: Rozetka
Книгою неможливо було користуватися. При кожній дії вона просто зависала. Нажаль.
Дякую розетці за реакцію, гроші повернули без проблем та зайвого клопоту.- Достоинства:
- Розмір
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец: Rozetka
Классная электронная книга.
По такой цене
Просто супер
Щаменил нам все учебники в школе
С книгой все норм, просто есть предчувствие ))