М'які знижки щоразу поруч до 50%

Отзывы покупателей о Автомобильный аккумулятор Exide EFB 6СТ-60 (EL604) 60 Ач (-/+) Asia 520 А (EL604)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Борис Малахов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость, А*ч: 95. Полярность: Обратная (R+). Тип клемм: Тонкий конус (Asian)

Получив без упаковки но чистий, напруга 12,58V, зараджаеться на зарядці Bosch C3 вже шосту годину напругою 14,6V, щось довго.

Достоинства:
    Exide EFB, ціна.
    Недостатки:
    Без упаковки
  • Родион Азаров
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость, А*ч: 60. Полярность: Обратная (R+). Тип клемм: Тонкий конус (Asian)

Забрав акумулятор. Не знайшов нормального позначення дати виготовлення. Єсть одна не чітко вибите маркування. Підкажіть чи єсть в ній дата виготовлення, і якщо так то який рік випуску даного акумулятора?

Доброго дня! На фото не дата виготовлення. Приклад розшифровки: "С4264 074", де С4264 технічні дані, а "0" рік (2020), "74" місяць (73- травень, 74-червень, 75- липень, 76-серпень,77- вересень)

• Топал Ян

Доброго дня! Вдалося узнати дату? У мене така сама історія як у Вас

• Вадим

Добрий день. Дата виготовлення вказана зверху акумулятора в правому верхньому кутку. Якщо ви її не бачите, то вона прихована під заводською наліпкою. Треба віддерти наклейку і ви побачите маркування, про яке раніше писав Експерт Rozetka.

• Сергій

Почитав відгуки і вагався чи брати цю батарейку. Проте я маю гарне враження про Exide по попередньому авто де з конвеєру стояла акб цього виробника.

Вирішив купити цю батку і дуже задоволений результатом. Прийшла чиста, гарно запакована у картон, ніяких питань по корпусу не побачив. Виготовлена у червні (я купив у вересні). Заряд 12.7V, тестер показав 590A (EN).

Час покаже яка вона буде коли постарішає, ну а поки що працює як треба і про себе ніяк не нагадує.

Достоинства:
    Гарна ціна як для EFB, є пробки тож колись можна буде щільність поміряти
    Недостатки:
    за перший місяць не виявив
    • Олексій

Скільки пропрацював? Мого вистачило на 14 місяців.

• Марк Гиммельфарб
    Недостатки:
    Даты производства нет. На корпусе- трещины
  • Марк Гиммельфарб

Товар не похож на новый

Достоинства:
    Цена. Наличие
    Недостатки:
    Оплатил товар. При осмотре отказался, т.к. от него. Стикер с датой пр-ва отсутствует, продавец дату пр-ва отказался назвать. На корпусе следы приведения крышки. Крышки банок грязные, как будто акб снять с авто и уже был в использовании. Деньги так и не вернули. Ехать нужно было срочно, а моя батарея уже всё, от слова совсем. Розетка очень подвела!!! В итоге я без денег, и без аккумулятора. СПАСИБО!

• Марк Гиммельфарб

Деньги будут возвращать 10 дней. Это не нормально. Если вернут вообще.

• Ярослав

Аналогичная ситуация была, заказывал этот акум на розетке 18 июня. Забирал в их точке выдачи в Харькове. Аккумулятор приехал весь грязный в пыли, поцарапанный. Выглядел как бу восстановленный. Дату производства не смог найти ни я ни менеджер на точке выдачи. С учетом того что у меня уже не заводилась машина и я на него рассчитывал я забрал. Гарантия 36 месяцев все равно есть. Поставил и катаюсь на нем по сей день. Работает отлично.

• Виталий

1.Когда выпущен этот аккумулятор?
    2.Гарантия 36 мес с даты покупки или производства?

Всегда с даты покупки

• Олександр

Акумулятор прийшов весь мокрий(можливо був перевернутий) і в пилюці.Запакований в картонній коробці. Клеми були схожі,наче акумулятор був у використанні.Рік виготовлення 2022.Від товару відмовився.Марно витрачений час.

Достоинства:
    Хороший бренд.
    Недостатки:
    Таке відчуття,що товар не перевіряються перед відправкою або така якість доставки до точки видачі Розетка.
  • Дмитро Філатов

В кінці другої зимової експлуатації почав гірше крутити стартер.
    На другий сезон почав губити швидко ємність. В теплу пору року, якщо 2-3 дні не користуєшся авто, крутить стартер геть погано.
    Гарантія ще є, але в мене сумніви до її виконання.
    Купляв не в Розетці

Достоинства:
    Ціна, гарантія 36 міс.
    Недостатки:
    Термін експлуатації