Получив без упаковки но чистий, напруга 12,58V, зараджаеться на зарядці Bosch C3 вже шосту годину напругою 14,6V, щось довго.
Забрав акумулятор. Не знайшов нормального позначення дати виготовлення. Єсть одна не чітко вибите маркування. Підкажіть чи єсть в ній дата виготовлення, і якщо так то який рік випуску даного акумулятора?
Доброго дня! На фото не дата виготовлення. Приклад розшифровки: "С4264 074", де С4264 технічні дані, а "0" рік (2020), "74" місяць (73- травень, 74-червень, 75- липень, 76-серпень,77- вересень)
Доброго дня! Вдалося узнати дату? У мене така сама історія як у Вас
Добрий день. Дата виготовлення вказана зверху акумулятора в правому верхньому кутку. Якщо ви її не бачите, то вона прихована під заводською наліпкою. Треба віддерти наклейку і ви побачите маркування, про яке раніше писав Експерт Rozetka.
Почитав відгуки і вагався чи брати цю батарейку. Проте я маю гарне враження про Exide по попередньому авто де з конвеєру стояла акб цього виробника.
Вирішив купити цю батку і дуже задоволений результатом. Прийшла чиста, гарно запакована у картон, ніяких питань по корпусу не побачив. Виготовлена у червні (я купив у вересні). Заряд 12.7V, тестер показав 590A (EN).
Час покаже яка вона буде коли постарішає, ну а поки що працює як треба і про себе ніяк не нагадує.
Скільки пропрацював? Мого вистачило на 14 місяців.
Товар не похож на новый
Деньги будут возвращать 10 дней. Это не нормально. Если вернут вообще.
Аналогичная ситуация была, заказывал этот акум на розетке 18 июня. Забирал в их точке выдачи в Харькове. Аккумулятор приехал весь грязный в пыли, поцарапанный. Выглядел как бу восстановленный. Дату производства не смог найти ни я ни менеджер на точке выдачи. С учетом того что у меня уже не заводилась машина и я на него рассчитывал я забрал. Гарантия 36 месяцев все равно есть. Поставил и катаюсь на нем по сей день. Работает отлично.
1.Когда выпущен этот аккумулятор?
2.Гарантия 36 мес с даты покупки или производства?
Всегда с даты покупки
Акумулятор прийшов весь мокрий(можливо був перевернутий) і в пилюці.Запакований в картонній коробці. Клеми були схожі,наче акумулятор був у використанні.Рік виготовлення 2022.Від товару відмовився.Марно витрачений час.
В кінці другої зимової експлуатації почав гірше крутити стартер.
На другий сезон почав губити швидко ємність. В теплу пору року, якщо 2-3 дні не користуєшся авто, крутить стартер геть погано.
Гарантія ще є, але в мене сумніви до її виконання.
Купляв не в Розетці