Придбанням дуже задоволений.
Не знаю на скільки довго, але поки що дуже добре. Стартер крутить що дурний.
Наче норм. Але цікава політика...по оплаті в точці видачі доставка 1 день правда комісія для мене не зрозуміла - за переказ коштів?...це що - 34 грн.
Я купував по передплаті, комісій ніяких немає, правда в цьому випадку доставляють за 4-5 дн. Якийсь абсурд
А так норма, залив електроліт і працює.
Вже 2 роки, як новий.
Супер.
Дякую Вам!! Чудовий акумулятор!! РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ!!
Чудовий акумулятор! Після того, як залив електроліт, певний час дав постояти, щоб він нормально розподілився всередині, потім встановив в акумуляторний відсік. Зауважу, акумулятор в моєму випадку встановлюється в положенні "на боку". Загалом там повинен стояти гелевий акум, але і цей нормально став, нічого не витікає! Крутить стартер дуже бодро, потужна батарея з низьким внутрішнім опором. Вже десь місяць, політ нормальний. Попередні AGM працювали десь по 5 років, подивимось скільки цей протягне :)
Качество соответствует описанию, без нареканий
Як завжди акумулятор Exide гарної якості, заявлені параметри на відмінно!
Зараз встановив на Нonda vtx1300, працює без нарікань!
Приехал в коробке с пломбами. Залил электролит, подождал. Мотоцикл заводится отлично.
Пришло в срок,Акум сухозаряжен,электролит удобно заливать, все продумано.На сухом показало 6в как только начал заливать электролит сразу поднялось до 12.7в зарядил,влезло немного 1Ач и зарядка выключилась уже неделю заряд держит,остальное покажет время.