Оцей формат мені подобається, коли кіт не за секунду проковтнув смаколик, а такі мясні палички він реально гризе відкусуючи по шматочку і смакує.
М’ясні палички Half&Half й справді створені не просто для їжі, а й для нявумовірного смакування. Дякуємо за ваш відгук!
взяв для свого малого, він таке любить, до цього купував палички для кошенят, а тут інакші смаки для разнообразія
Як же вашому нявчику пощастило з таким турботливим петперентом! Дякуємо, що тішите хвостатого смачненьким від Half&Half.
Мої коти дуже люблять гратися з упаковками від цих паличок, тож це для них іграшка до, іграшка після, і смачний перекус посередині. Задоволені на всі 100%
М'ясні палички для котів Half&Half це дійсно 3-в-1: смак, користь і розвага для нявчиків. Дякуємо за муррр-фідбек!
Дуже смачні палички для котів. Раджу одразу брати про запас поки ціна акційна, тут якраз всі смаки взборі.
Дякуємо за фідбек, він робить наш день муррркращим!
Моя кіця завжди зустрічає мене після роботи прямо у дворі бо у нас часний сектор, то хочеться смакотульку якусь дати відразу, тож маю запас котячих смаколиків в дамській сумочці ) Ці палички найзручніший варінт і киця їх дуже любить.
Це справжній вияв любові від петматусі: носити смакоту з собою! Дякуємо, що обираєте Half&Half, ми раді бути поруч у кожному вашому "мур" моменті!
Це як десерт після основної страви. Любить їх до нестями!
Няумовірно раді це чути! Це ж класно, коли хвостаті отримують не тільки смачне, а й корисне доповнення до раціону. Дякуємо за відгук!
Суперський смаколик не лише для їжі, а й для розваг. Мій Оскар вирішив, що всі смаки класні, тож беремо таке асорті м'ясних паличок half тут з качкою, лососем та індичкою по 3 шт. Мурррекомендація! Кусь!
Дуже приємно знати, що Оскару смакують ласощі Half&Half. Бажаємо няумовірного щастя та насолоди!
Котику не дуже сподобались - їсть коли сильний голод, а не як ласощі
Дякуємо, що поділилися! Шкода, що ласощі не стали улюбленими для вашого нявчика з першого кусю. М’ясні палички Half&Half легко ламаються на дрібні шматочки – можливо, так котику буде зручніше ними смакувати.
Завжди беру щось для розваг. Ці смаколички нам подобаються. Рекомендую.
Мур-р-вдячність за рекомендацію Half&Half! Нехай кожен кусь буде смачним і приносить тільки позитивні емоції!
мені підходе, що зразу тут 9 штук та різних вкусів і упаковані кождна окремо. Кицюні наравиться тоже, впізнає по упаковкі та не може дочекатися поки відкрию.
Чудово, коли хвостики впізнають улюблений Half&Half і з нетерпінням чекають на свій смаколик. Дякуємо за ваш вибір!
Палочки очень маленькие, половина стика. Обман. Если делаете маленькие палочки, делайте маленькие стики. Даже с учётом скидки дорого и неприятно.
Палички дуже смачненькі і мʼякенькі. Мій котик не має вже всіх зубів, але палички погризти полюбляє. Також я іноді їх подрюбнюю руками. Склад такий крутий- і риба і мʼясо)