День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Упаковка лакомств для кошек Half&Half в форме мясных палочек с лососем, уткой и индейкой 5 г х 9 шт (2700000037201)

Код:  421820748
Оценка пользователей 4.55/5
  • Світлана Гончаренко

Оцей формат мені подобається, коли кіт не за секунду проковтнув смаколик, а такі мясні палички він реально гризе відкусуючи по шматочку і смакує.

М’ясні палички Half&Half й справді створені не просто для їжі, а й для нявумовірного смакування. Дякуємо за ваш відгук!

• Андрій Попов

взяв для свого малого, він таке любить, до цього купував палички для кошенят, а тут інакші смаки для разнообразія

Як же вашому нявчику пощастило з таким турботливим петперентом! Дякуємо, що тішите хвостатого смачненьким від Half&Half.

• Марина Косяк

Мої коти дуже люблять гратися з упаковками від цих паличок, тож це для них іграшка до, іграшка після, і смачний перекус посередині. Задоволені на всі 100%

Достоинства:
    Відмінна якість за розумні гроші.

М'ясні палички для котів Half&Half це дійсно 3-в-1: смак, користь і розвага для нявчиків. Дякуємо за муррр-фідбек!

• Олеся Білик

Дуже смачні палички для котів. Раджу одразу брати про запас поки ціна акційна, тут якраз всі смаки взборі.

Дякуємо за фідбек, він робить наш день муррркращим!

• Таїсія Хорошун

Моя кіця завжди зустрічає мене після роботи прямо у дворі бо у нас часний сектор, то хочеться смакотульку якусь дати відразу, тож маю запас котячих смаколиків в дамській сумочці ) Ці палички найзручніший варінт і киця їх дуже любить.

Достоинства:
    карманний варіант ласощів

Це справжній вияв любові від петматусі: носити смакоту з собою! Дякуємо, що обираєте Half&Half, ми раді бути поруч у кожному вашому "мур" моменті!

• Марина Костюкова

Це як десерт після основної страви. Любить їх до нестями!

Няумовірно раді це чути! Це ж класно, коли хвостаті отримують не тільки смачне, а й корисне доповнення до раціону. Дякуємо за відгук!

• Анастасия Гончарова

Суперський смаколик не лише для їжі, а й для розваг. Мій Оскар вирішив, що всі смаки класні, тож беремо таке асорті м'ясних паличок half тут з качкою, лососем та індичкою по 3 шт. Мурррекомендація! Кусь!

Достоинства:
    смачні
    Недостатки:

Дуже приємно знати, що Оскару смакують ласощі Half&Half. Бажаємо няумовірного щастя та насолоди!

• Максим Мраморнов

Котику не дуже сподобались - їсть коли сильний голод, а не як ласощі

Дякуємо, що поділилися! Шкода, що ласощі не стали улюбленими для вашого нявчика з першого кусю. М’ясні палички Half&Half легко ламаються на дрібні шматочки – можливо, так котику буде зручніше ними смакувати.

• Поліна Горбушко

Завжди беру щось для розваг. Ці смаколички нам подобаються. Рекомендую.

Достоинства:
    запаковані поштучно
    Недостатки:
    ніяких

Мур-р-вдячність за рекомендацію Half&Half! Нехай кожен кусь буде смачним і приносить тільки позитивні емоції!

• Лена Лисак

мені підходе, що зразу тут 9 штук та різних вкусів і упаковані кождна окремо. Кицюні наравиться тоже, впізнає по упаковкі та не може дочекатися поки відкрию.

Достоинства:
    різні смаки в одній упаковці

Чудово, коли хвостики впізнають улюблений Half&Half і з нетерпінням чекають на свій смаколик. Дякуємо за ваш вибір!

• Кочеткова Оксана

Палочки очень маленькие, половина стика. Обман. Если делаете маленькие палочки, делайте маленькие стики. Даже с учётом скидки дорого и неприятно.

Недостатки:
    Обман
  • Інна Сокол
    Продавец: Rozetka

Палички дуже смачненькі і мʼякенькі. Мій котик не має вже всіх зубів, але палички погризти полюбляє. Також я іноді їх подрюбнюю руками. Склад такий крутий- і риба і мʼясо)

Достоинства:
    смачні та завжди свіжі