Гарний телефон за свої гроші пів року користуюсь поки все добре
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Гарний телефон, для щоденних потреб
Добрий день! Дякуємо Вам за відгку
Поки що все норм
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Смартфоном довольна,шустрый,много интересных функций. Качество фото и видео достойное. Память устраивает целиком и полностью.
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!
Один з найкращих для пересічного українця. Працює гарно і швидко. І звук з картинкою гарні.
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!
Я больше ожидал от камеры но не плохо.Шустрый малый
Все добре
Дуже хороший телефон
Телефон супер рекомендую
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Смартфон долго не выбирала. Главное для меня — чтобы всё работало стабильно, и с этим он справляется. Интерфейс простой, ничего лишнего. Памяти очень много, пока что половина свободна. Корпус скользковат, пришлось сразу купить чехол. В остальном всё без нареканий.
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Телефон класний, дуже сподобався колір, функцій багато і виконує все швидко, фото і відео високої якості, батарею тримає цілий день. Телефон зручно тримати в руці, так як має компактний розмір.
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Дуже рекомендую телефон протестив його все норм , і ще в подарок стартовий пакет за такі кошти топчик!
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
За свої гроші чудовий телефон
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Купувала підлітку, все подобається, працює норм, в користуванні 5 днів, поки нарікань немає
Чудовий на свої кошти
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Нормальный телефон, всё работает стабильно. Не тормозит при обычных задачах, вроде мессенджеров и видео. Корпус приятный на ощупь, не скользит в руке. Батарея садится медленно.
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Може мені не пощастило, але в мене проблеми з батареєю. Додаю відео. Може з цього приводу щось скажу представник виробника. Підозрюю що проблеми їм знайома бо за замовченням налаштуваннях включена "безпечна" зарядка батареї до 80%
Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК задля вирішення проблеми
можливо коли телефон новий потріьно відкалібрувати батарею, кілька разів розрядити та зарядити знову ?
За такі кошти відмінний товар.
Дуже сподобався телофон
Мені подобається швидкий, зручний
Все добре працює
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Через 5 місяців почав збоїти - коли сьорфиш в хромі зависає на загрузці поки не обновиш сторінку, коли граєш гру то екран сам чорніє тоді блокуєш- розблоковуєш і знов екран робить, коли розблоковуєш(вводиш пароль) може зависати на 3-5 сек.
Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном
Доброго дня. Брала телефон для себе. Задоволена.
Дуже гарний
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Другий день користуюсь поки що працює добре.За такі гроші те що треба!
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Все подобається,за свої працює на всі
Файний.
За свою ціну відпрацьовує на всі 120%
точніше сказати бувають баги -на всіх телефонах HMD
Как и в IOS. Всё маркетинг и обман
Через 4 місяці користування став дуже швидко розряджатися акумулятор.
Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такі враження від телефону. Прошу звернутися Вас до Сервісного центру КРОК
На свою ціну телефон відмінний.
Добре працюе
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Купував для сина. Син задоволений.
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
Непоганий телефон за ці гроші
Хороший телефон