- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Важкий, глибокий та місткий. Задоволена сотейником. Всі старі викинула, залишила для користування тільки цей.
- Достоинства:
- Нічого не пригорає, високі стінки, добре і рівномірно прогрівається
- Недостатки:
- Трохи кусається ціна
- Представник бренду
Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.
- Таміла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Великий, зручний, в користуванні повністю влаштовує, ручка зручна. Чудова сковорідка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Є оплата частинами
- Недостатки:
- Дороговата
- Представник бренду
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені своїм придбанням.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Тушу, жарю без проблем, ручка удобна. Крышка из толстого стекла идёт в комплекте. Хорошее антипригарное покрытие
- Достоинства:
- Антипригарное покрытие
- Света Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Хороший размер, многое помещается за раз, чем очень экономит мое время. И еще хорошая экономия масла. Заметила, что надолго стало хватать бутылки, потому что нужно совсем немного.
- Достоинства:
- Не пригорает
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливо знати вашу думку.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Прекрасно готувати в ній голубці, фаршировані перці, тефтелі, котлети. Не пригорає, все в один ряд, не розвалюється під час діставання. Покупкою задоволена. Готувати класно.
- Достоинства:
- Швидка доставка, майже не використовую олію
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Вже встигла в ньому приготувати тушковану картоплю, рагу. З мінімальною кількістю олії можна приготувати різні корисні та смачні страви. Якість, дизайн та об'єм на висоті!
- Достоинства:
- Хороше покриття. Кришка в комплекті
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Якість дуже хороша. Легка. Ручка на сковорідці тримається добре, не бовтається, не ковзає в руці. Внутрішнє покриття дуже хороше, не пригорає, мінімум олії, можна і без, все одно не прилипає.
- Достоинства:
- Покриття
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковорідка супер. Користуюсь пів року. Все чудово. Пошкоджень немає. Добре, що кришка йде в комплекті
- Достоинства:
- Антипригарне покриття
- Представник бренду
Ми раді, що наш продукт відповідає вашим очікуванням. Нам важливо, щоб ви отримували максимум користі від того, що ви купуєте.
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Если коротко – классный! Глубина суперовая, очень удобные ручки, добротно сделаны. Обжарить, потушить, безупречно
- Достоинства:
- Антипригарное покрытие