День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Карта памяти Kingston MicroSDXC 256GB Canvas Go! Plus Class 10 UHS-I U3 V30 A2 + SD-адаптер (SDCG3/256GB)

Код:  197751613
Оценка пользователей 4.63/5
  • Максим Аббасов

Працює, нарікань немає.

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Не бачу
  • Олег Заболотский

Работает отлично

Достоинства:
    Работает отлично
    Недостатки:
    Не заметил
  • Олексій Дегтярьов

Брав для гоупрошки. Знімати свої пока тушки на вєліку. Зрозумів що це судьба) на упаковці зображений чулувік з вєліком котрий за виглядом десь нормально гамселив грязюку)

Достоинства:
    Нормальна карточка, швидкий запис, обʼєктивна вартість.
    Недостатки:
    Побачим побачим.
  • Кс

Все добре працює)

• Геннадій Заборовьскії

Здравствуйте Уважаемая Администрация; товар отличного качества и безопасно в определенных смартфонов и особенно удобно а памяти и экономно для аккумулятора. Всем рекомендую.

• Станислав Маетный

Дуже дякую Розеткі. Карта хороша, працює, як кажуть, з коробки. Вставив і забув, відформатована в exFat. Працює швидко. На 30 відсотків заповнив. Політ нормальний. Встановив у новий ноутбук.

Достоинства:
    Не глючна, швидка.
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Николай Козачок

Купував цю карту для смартфону, на заміну іншого носія Kingston в 128 ГБ що служив надійно кілька років, якраз напередодні Різдва, 24 грудня 2024-го. Враховуючи попередню репутацію бренду, свою максимальну адекватність та обережність при експлуатації будь-яких своїх гаджетів і їх компонентів, на жодні ексцеси я не розраховував. Тому був дуже неприємно здивований, коли рівно на 15 день після початку функціонування, SD-носій знову вимагає від мене форматування ніби я щойно його встановив у смартфон, щоб знову мати можливість "зберігати застосунки, файли та мультимедіа". Виникає питання:"Що взагалі коїться?" Не для того купується носій інформації задля "надійного зберігання" рівно аж в 14 діб (яка іронія), щоб потім знову мати клопоти зі збереженням та переносом цінних даних...

Достоинства:
    Потенційно нормальний SDXC-носій в 256 Гб, що мав би надійно виконувати поставлені функції 3-5 років, без неочікуваних сюрпризів...
    Недостатки:
    ...але, судячи зі всього, вище перерахованого не буде.
    • Представник бренду

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Николай! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Насправді, це не носій вимагає (він в принципі не може нічого вимагати), а операційна система смартфону знайшла помилку в власній файловій системі. На відміну від Windows, операційні системи смартфонів не мають функціональності виправлення помилок, тому просто пропонуюють все видалити і відформатувати знову.

Причин виникнення помилок може бути багато різних - від відсуності підтримки 256 ГБ носіїв до некоректно працюючого програмного забезпечення чи примусово вимкненного смартфону.

• Макар Горбик

Хороша карта пам'яті

Достоинства:
    Хороша,швидка,робоча
    Недостатки:
    З 256 ГБ на карті вийшло трохи менше приблизно на 10-20 гб
  • Мое Моя

Картку отримала. Телефон її бачить. Поки що нічого на неї не записувала, але рельний обсяг значно менше, ніж очікувалось, лише 232 Гб з 256Гб.

Є питання до Розетки, як продавця. Замовла картку з доставкою у поштомат. Прийшла швидко, питань немає. Чек і гарантійний талон додали. Але на накладній НП у полі з примітками стоїть: "Необхідно проставити дату продажу в гарантійних талонах". Що це означає? Мені потрібно кудись іти, щоби проставили дату? Навіщо, якщо є чек?

Достоинства:
    Зовні відповідає опису
    Недостатки:
    232 Гб з 256 Гб реальної пам'яті
    • Представник бренду

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

115 - це насправді не в гігабайтах, а в двійкових гібібайтах.

• Мое Моя

Я питала щодо наптсу і гарантії. Жодної реакції...

• Мое Моя

Що таке: 115 - це насправді не в гігабайтах, а в двійкових гібібайтах.

Я про таке взагалі не писала. Запитала щодо гарантії, реакції нуль...

• Роман Пахолків

заявлена швидкість читання вдвічі менша за реальну

Недостатки:
    заявлена швидкість читання вдвічі менша за реальну
    • Представник бренду

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Роман! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Якщо реальна швидкість вища за заявлену - то це навряд чи можна вважати недоліком.

Якщо навпаки - то варто мати на увазі, що для отримання заявленої швидкості необхідно використовувати кардрідер з підтримкою UHS-I U3 в відповідному USB порті.

• Роман Божок

Купував для портативної консолі трохи більше місяця і почало видавати помилку що тільки їй не робив нічого не завантажується відразу видаєш помилку і починає виснути консоль

Достоинства:
    Недостатки:
    Довго не живе
    • Представник бренду

Добрий день!

Шановний Роман! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

• Венцислав Стоянов

Типа не фейк! Закачал на ней для проба около 232 gb и все було на месте и читалося! Считаю нормална флешка, можна куплять!

Достоинства:
    232 GB
  • Олександр

Досить швидка карта, реально працює швидше ніж лінійка UHS-I U3 V30 A1
    З негативу - через 2 місяці використання в телефоні одного дня карта перестала відображатись в пристроях (не можна було навіть прочитати щось з неї) - віддав в сервіс де зробили повернення коштів і я знову її придбав. Сподіваюсь, що просто попався брак. В іншому картою задоволений.

• Андрей Злобинський

Брав для Nintendo switch,поки працює добре.Є ще Kingston select на 128gb,по відчуттям ця працює навіть трохи швидше.

• Сергій Карастоянов

Быстрая . Советую.

• Андрій

Відповідає характеристикам.

• Дмитрий

ВСЕ потеряно, використовував як додатковий накопичувач до ноута.
    Не відповидає ні як, не підается форматуванню.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Здохла після 3 років роботи
    • Представник бренду

Добрий день!

Шановний Дмитрий! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої карти пам'ятi. Ми розумiємо ваше обурення: ситуацiя дiйсно вкрай прикра.

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

Така несправність найчастіше відбувається через відключення кардрідеру від системи без попереднього виконання процедури безпечного відключення.

• Олександр Клевцов

Швидко доставили Працює Продавцем респект і вдячність

Достоинства:
    Швидка доставка і робоча картка
    Недостатки:
    Поки що не бачу
  • Цікавинка

Брав до mp3 плеєра - працює чудово, перекинув понад 150 gb музики. На моє диво швидкість запису сягала 20-46 мб. Нижче 20 не було. Рекомендую!

• Михайло Артемчук

В Смартфон ноте 8 про одразу її побачив, тормозів та лагів не видно, працює добре

• Игорь Колесниченко

Покупал для нового плеера. Картой очень доволен, особенно после старого плеера и старой карты - не передаваемые ощущения. Работает шустро, чтобы столько музыки залить и заполнить... думаю мне хватит на долго. По качеству и сроку службы - время покажет.

• В'ячеслав Мороз

Все добре, рекомендую.

• Дима Гольцов

Работает штатно на Samsung galaxy note 8 пока нариканий нету

Достоинства:
    Работает, гарантия, цена за объем
    Недостатки:
    Время покажет
  • Олександр Огарков

Заявлена швидкість 170 мб/сек. В реальності ж швидкість запису фотографій на карту пам'яті коливається від 14 до 15 мб/сек

Так то, перший день, поки працює нормально.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Для досягнення заявленої швидкості карту необхідно використовувати з картрідером, який підтримує UHS-I U3, під'єднавши його до USB 3.0 порту.

• Олександр Огарков

Добре, дякую!

Так як сама карта пам'яті Taiwan, то і адаптер, відповідно, теж має бути того ж виробника. Але ні. На фото адаптер один, а в реальності з написом China. Цей адаптер хоч підтримує UHS-I U3 ?

• Представник бренду

Перехідник - це не карта пам'яті, виробляється на іншому виробництві.

Комлектний перехідник UHS-I U3 підтримує.

• Лютенко Богдан

Чудово працює з Nintendo switch oled

• Александр Казаков

Працює швидко. Брав до фотоапарату FZ82

Достоинства:
    Швидка
  • Артем Рева

Використовую для Nintendo Switch Lite. Все чудово працює.

• Балховитин Дмитрий

Швидка карта. Використовую на телефоні як сховище музики в форматі FLAC. Працює відмінно!

• Олеся Коренюк

ок

Достоинства:
    ємність
    Недостатки:
    спочатку телефон її не бачив, але згодом все стало гаразд
  • Євген Лазоренко

Работает отлично! Взял для видеорегистратора Full HD. С телефона сразу могу смотреть видео с регистратора через wifi.

• Валерий Зубченко

Rozetka сработала как всегда быстро. Вопросы не возникали. Что касается карты - полный восторг! Скорость не проверял, но закачки идут быстро! Планшет сразу отформатировал и принял как родную.

Достоинства:
    Быстрая
    Недостатки:
    Цена
  • Александр Зыбарев

Отформатировал и классно подошла в навигатор

• Вобяченко Александр

брал две, одну в Canon M50, другую в Dji Osmo Pocket 2, работают зорошо

Достоинства:
    Хорошая, быстрая
    Недостатки:
    не обнаружил
    • Олег

Александр скажите пожалуйста а в DJI Pocket 2 запись 4к 60 fps работает без тормозов? Все ок? Хочу снимать семью 4к и думаю потянет ли карта.

• Вобяченко Александр

Все видео снимал в 4К60 и записывало все отлично и без тормозов

• Мария Ярошенко

Сегодня получила флешку. И, О_о, как же я была удивлена... Вставив ее в ноут, при попытке любого действия на флешку, я получаю сообщение: Диск защищён от записи! И НИКАКИЕ "уговоры", способы проблему устранить не помогли, все просто безуспешно!
    А теперь скажите, пожалуйста, это такой прикол новый? Как я должна пользоваться продуктом?? У меня времени то сидеть и пыхтеть над ней нет!! И, какое решение данной проблемы??

Недостатки:
    Не выполняет свой функционал...не возможно что-то на нее записать ВООБЩЕ...

Добрый день!
      Спасибо, что выбрали продукты нашей компании.

Такая ситуация чаще всего решается разрешением записи на карту путем переставления переключателя LOCK на SD переходнике в неактивное положение.

• Мария Ярошенко

Если бы ситуация решилась простым переключением, я бы не писала данного отзыва в таком формате.... В тексте четко написано: ПЕРЕПРОБОВАНЫ ВСЕ ВОЗМОЖНЫЕ СПОСОБЫ И НИ ОДИН НЕ ПОМОГ.