День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Карта памяти Kingston MicroSDXC 256GB Canvas Go! Plus Class 10 UHS-I U3 V30 A2 (SDCG3/256GBSP)

Код:  197756269
Оценка пользователей 4.59/5
  • Олександр Малюченко

Вже разів 10 вона хотіла форматуватися і знищувала всі документи. Багато разів пожалкував що купив цю карту. Викинуті гроші і загублена інформація. Не купляйте цю карту.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Насправді, це не носій вимагає (він в принципі не може нічого вимагати), а операційна система смартфону знайшла помилку в власній файловій системі. На відміну від Windows, операційні системи смартфонів не мають функціональності виправлення помилок, тому просто пропонуюють все видалити і відформатувати знову.

Щоби не втрачати дані в таких випадках, потрібно вимкнути смартфон, вийняти з нього карту то скопіювати дані з неї на ПК або ноутбуці через картрідер. А взагалі - завжди варто мати резервну копію важливих даних, на випадок дійсного виходу з ладу носія.

Причин виникнення помилок може бути багато різних - від відсуності підтримки 256 ГБ носіїв до некоректно працюючого програмного забезпечення чи примусово вимкненного смартфону.

• Ірина Кирдей

Покупкою задоволена. Використовую в мобільному телефоні. Вдалося розвантажити пам'ять телефона на 80%.

• Євген Заболотний

• Ірина Хроленко

Чудова карта пам'яті

• Цыбульский Анатолий

Две недели поработала и перестала записывать

Добрый день!

Уважаемый Анатолий! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.

Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.

• Михайло Ткачук

Брав для екнш камери DJI, шукав виробника який повністю вийшлов з рашки і Kingston в цьому плані молодці. За це їх і купив. Дякую.

Достоинства:
    Kingston вийшли з мордору, за це їх і взяв. Картка норм.
    Недостатки:
    Чого хотіти від картки пам'яті, наче все ок, брав для екшн камери DJI :)
  • ВадимМ

Оригінал, працює добре вже декілька мічяців

• Євген Вітер

Карта дуже тормозна на читання (на запис не перевіряв). Швидкість відповідає заявленій, але є певний лаг 0.5-1 секунда перед кожною операцією. Наприклад, коли копіюєш з неї великий файл - проблема не відчувається, а коли, наприклад, відкриваєш папку з великою кількістю зображень, то вони з'являються не одразу, а по одному та ще й з відчутною затримкою.
    Перевірено на двох різних телефонах. Такі ж самі картки, тільки на 128Гб на кожному з цих телефонів працюють бездоганно.
    Дуже не раджу цю карту саме на 256Гб
    Дуже не раджу цю карту

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже повільна
    • Представник бренду

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Євген! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Якщо швидкість відповідає - з картою все нормально. Вона відповідає, як має.

Довгий старт кожної операції - це час, який потрібен телефону на опрацювання файлової системи. За 128-гігабайтними картами службова інформація їх файлової системи не перевищує обсягу оперативної пам'яті, тому опрецьовується швидко. Але удвічі більша файлова система не може розмістится цілком у пам'яті, тому її опрацювання відбувається значно довше.

• Євген Вітер

1) не потрібно вибачатись, це не ваша провина.
      2) не потрібно вішати мені тут локшину на вуха про розмір файлофої системи, бо я копіював образ зі 128Гб картки на нову і на разі об'єм розділу такий самий (128Гб), просто носій інший.
      3) SAMSUNG EVO на 512Гб чомусь не тормозить)
      4) Припускаю, що проблема з карткою пов'язана реалізацією FTL (flash translation layer), імовірно через велику кількість торінок пам'яті не вистачає об'єму службової інформації у структурах FTL, тому певні сутності цих структур замісь зберігання можуть вираховуватися "на льоту". Не дякуйте

• Богдан Безусяк

Працює як треба. Брав для свіча вже місяць все ок!

Достоинства:
    Працює чудово завелася зразу
  • Сергій Мтіралішвілі

Все працює файнютко, встановлена в 70mai dual camera!

Достоинства:
    Брали по знижці!
  • Руслан Полівара

Працює дуже швидко.

• Владимир

Брав для insta360 x4 та osmo pocket 3, тримає запис в максимальному бітрейті

• Дмитро

Відмінно працює в моєму Nintendo Switch. Нічого не форматував, просто вставив і погнав.

• Ілля

Виробник обманув. Замість зарекламованих 256 млрд байт флешка має 249 млрд байт (або 232GB заміть обіцяних 238GB)
    Де мої 7 млрд байт? Хто це має компенсувати?

Достоинства:
    Гарна
    Недостатки:
    Виробник обманув.
    • Представник бренду

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Iлля! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Частина фізичного обсягу флеш-пам'яті при форматуванні розподіляється на службові дані файлової системи, тому доступний користувачеві обсяг трохи менше.

• Константин

Оказывается ещё есть люди, которые пишут подобные комментарии. Сначала разберитесь в вопросе, потом пишите отрицательный отзыв.

• Александра Доценко

Форматнулась через неделю и ничего нельзя с ней сделать, даже специалисты в сервисе сказали что такая вам попалась

Добрый день!

Уважаемая Александра! Приносим свои извинения за ваш негативный опыт использования нашей карты памяти. Мы понимаем ваше негодование: ситуация действительно крайне обидная.

Обратитесь, пожалуйста, в сервис по гарантии.

• Александр Глущенко

Покупаю уже третью такую карту памяти, для двух телефонов и одного планшета, за два года полёт нормальный!
    Для телефонов, планшеты и портативные консолей идеально подходит, а вот для профессионального фотоаппарат у которого 1 кадр весит больше 30 метров с серийной съёмкой могут быть проблемы, не хватает скорости!

Достоинства:
    Для телефонов и планшетов супер
    Недостатки:
    Для полнокадрового фотоаппарат может не хватить скорости!
  • Артур Шкідина

Нормальна карта

• Валентин Мішановський

Працює, нарікань нема)

Достоинства:
    Ціна-якість)
  • Володимир Дорошенко

Быстрая.

Достоинства:
    Made in Taiwan.
    Недостатки:
    Пока не вижу.
  • Надежда Голубь

Карта прекрасно подошла к смартфону Motorola. Пока купила на 256 Гб. Памяти внешней пока достаточно, работает быстро.

Достоинства:
    Карта памяти Kingston известна своим качеством. Надеюсь, что и эта карта будет НОРМАЛЬНО работать.
  • Александра Карпинская

Я просто в восторге от карты памяти, спустя долгое время наконец-то мой ноут летает, а не просто существует!

Огромная благодарность продавцам за скидку!

Достоинства:
    Скорость
  • Андрій Мельник

З кмерою відеонагляду працює ідеально

• Вадим

Хороша карта для дронів та екшин камер. Ніяких проблем.

• Юрий Дерун

Работает .

• Петро

Швидка СД картка

• Андрій Юношев

Все-таки трохи недодають місткості. Реальна місткість - 249 ГБ (в десятковій продажній системі, про 232 ГБ в фактичній двійковій системі я взагалі мовчу).
    Але все одно часто купуюкарти цього виробника.

Добрий день!
      Дякую, що обрали продукт нашої компанії.

• Кормич Алексей

Брав для стім дек, швидкість достатня.

• Павло

поки працює, брав для Нінтендо Свіч, проблем не виявив

• Сергей Лазуренко

Карта працює стабільно, гарна швидкість

Достоинства:
    Нарікань в роботі немає
    Недостатки:
    Почала стабільно працювати тільки після повного форматування на комп'ютері
  • Костя

Зробив резерв архіва фотографій, телефон швидко відкриває файли

• Дмитро Петрук

Брал в ноутбук, чтобы сбросить на неё все статичные файлы и разгрузить маленький SSD. Работает пока, всё хорошо.

Достоинства:
    Работает, большая ёмкость
  • Андрій
  • Зінаїда Оксанич

Товар відповідає опису. Продавця рекомендую!

• Євген Горбенко

Тести з картою не проводив, не бачу сенсу.
    Зовнішній вигляд не викликає сумнівів, що це не брендова заявлена картка пам'яті.
    Все чітко.

Достоинства:
    Вчасно. Опис і факт ОК.
    Недостатки:
    Немає.
  • Світлана Полоз

Оцінити товар не можу. Замовила 13.05, доставка кур'єр розетка на 14.05. Прочекала цілий день. Результат нуль. 15 .05 дзвінок з розетки і вражаюче запитання: чи актуальна ще доставка замоілення. І це при тому, що воно повністю оплачене і варте більше 1000 грн. Домовились, що перене суть доставку на 16.05 бо водій не зміг дозвонитись 14 до мене ( телефон був поруч і в той день було багато інших дзвінків). Тепер сиджу чекаю колиж буде ця супер доставка від розетки. Аби знала, поставила б доставку укрпошта і коштувало б у двічи дешевше. Дякую розетці за " супер обслугорування". А ще що цікаво, що і в чаті з постачальноком "розетка" зв'язатись неможливо. З іншими можна, а з ними ні... Слів немаю... Ганьба

• Виктор Павлов

Норм.