- Анастасия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем действительно темный для светлой кожи, но к нему можно приловчиться:
-> использую малую часть крема, достаточно пару капель на область;
-> растушёвка кистью или спонжем, для моей комби кожи + купероз, никаких размазывающих движений, только вбивание, тон ложится ровно и без "лохмотьев";
-> при нанесении разбавляю с эмульсией, у меня La Roche-Posay Rosaliac, таким образом оттенок не темнит/не желтит и на финише ровный тон лица- Достоинства:
- не забивает поры, ровный финиш, не окисляется
- Недостатки:
- индивидуальный метод нанесения
Анастасія, раді вітати. Вдячні Вам за відгук та Ваш досвід використання. Радимо доповнити догляд очищувальними засобами для чутливої шкіри Physiological Cleancer. Також раз на тиждень використовуйте Toleriane Ultra Dermallergo Hydrating Mask. Тканинна маска заспокоює, зволожує та відновлює захисний бар'єр шкіри. Бажаємо гарного настрою!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
крем подошел очень хорошо, хочу заметить, что этот крем именно для кожи с покраснениями, у меня розацео, кожа очень сухая, наношу сначала увлажняющий крем, потом этот, результат отличный! Тон выравнивает.
- Достоинства:
- Крем хорошо сглаживает тон кожи
- Недостатки:
Тетяна, вітаємо Вас. Нам приємно читати, що використання засобу так чудово покращило стан Вашої шкіри. Правильно підібрані засоби щоденного догляду під час зміни сезонів допоможуть адаптуватися шкірі до зовнішнього впливу. Використовуйте заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя, який чудово підійде для завершення етапу очищення шкіри. Він допоможе відновити рівень рН шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Рекомендуємо доповнити догляд зволожувальними засобами для збереження сяяння та здоров'я шкіри. Зверніть увагу на Toleriane Sensitive Riche зволожувальний захисний, заспокійливий крем для сухої чутливої шкіри обличчя. Бажаємо Вам краси та комфорту!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мене -- найкращий bb-крем. У мене світла шкіра схильна до почервонінь. На кожен день мені цього продукту достатньо для того, щоб було приємно дивитись в дзеркало :)
Звичайно, це все індивідуально. Виходячи з відгуків, цей крем не всім підходить. Але я дуже рада, що спробувала його незважаючи на невисокий рейтинг.- Достоинства:
- Вирівнює тон, маскує почервоніння, трохи зволожує
Раді вітати. Чудово, що засіб Вам сподобався та покращив стан Вашої шкіри. Для забезпечення комфорту шкіри рекомендуємо наносити на попередньо очищену шкіру обличчя. Рекомендуємо Вам звернути увагу на міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя. Наступний етап тонізація, за допомогою заспокійливого тоніку з гами Physiological Cleancers, допоможе відновити рН шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Бажаємо Вам краси та сяяння шкіри!
- Буян М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
крем дуже темний, погано прилягає до шкіри, скатується ((( чесно, то за такі гроші можна було б 3 шт крему ВВ придбати різних відтінків
- Достоинства:
- дозатор
- Недостатки:
- відтінок, ціна
Марина, раді вітати Вас. Дякуємо Вам за Ваше враження після використання засобу. Rosaliac CC щоденний крем комплексної дії для шкіри схильної до почервоніння SPF30 містить коригувальний тон, який підійде власникам середнього фототипу шкіри. Рекомендуємо наносити у невеликій кількості на попередньо очищену шкіру. Також зверніть увагу на Rosaliac AR Intense засіб інтенсивної дії для догляду за шкірою схильною до почервонінь. Сироватка поєднує в собі 3 активних компоненти, які сприяють зменшенню почервоніння, діючи на їх причину, а також запобігають їх повторній появі. При виборі засобу для ідеального макіяжу, обирайте Toleriane Teint зволожувальний тональний крем SPF20. Бажаємо гарного настрою!
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужасный крем , просто оранжевый Выброшенные деньги
Катерина, добрий день. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок після використання засобу. Rosaliac CC щоденний крем комплексної дії для шкіри схильної до почервоніння SPF30 містить коригувальний тон, який підійде власникам середнього фототипу шкіри. Рекомендуємо використовувати засіб точково в малій кількості на очищену і тонізовану шкіру. Для очищення шкіри рекомендуємо звернути увагу на продукти з гами Physiological Cleancers. Бажаємо комфортного використання!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем густой и очень сильно плотный, на светлой коже оставляет заметный оранжевый оттенок. При нанесении очень тежело размазать оранжевые пятна. Я бы даже сказала невозможно) Разочарована и удивлена таким качеством этой фирмы. Больше не возьму
- Достоинства:
- Не увидела
- Недостатки:
- Качество как у самого дешёвого крема, дорого
Ірина, раді вітати Вас. Дякуємо Вам за Ваше враження після використання засобу. Rosaliac CC щоденний крем комплексної дії для шкіри схильної до почервоніння SPF30 містить коригувальний тон, який підійде власникам середнього фототипу шкіри. Рекомендуємо наносити у невеликій кількості на попередньо очищену шкіру. Для комфортного розподілення засобу рекомендуємо попередньо розпилювати термальну воду La Roche-Posay. Також зверніть увагу на Rosaliac AR Intense засіб інтенсивної дії для догляду за шкірою схильною до почервонінь. Сироватка поєднує в собі 3 активних компоненти, які сприяють зменшенню почервоніння, діючи на їх причину, а також запобігають їх повторній появі. При виборі засобу для ідеального макіяжу, обирайте Toleriane Teint зволожувальний тональний крем SPF20. Бажаємо краси та сяяння Вашій шкірі!
- Ирина П***
Я попробывала все виды нанесения, и термальную воду и увлажняющий крем, но это не решает проблему оранжевого лица после этого крема. И наносить его точечно и ходить с оранжевыми пятнами на лице темболее глупо, и такой рекомендации нет в описании!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем понравился, полностью соответствует характеристикам, заявленным в описании.
- Достоинства:
- просто накодка для холодного времени года
- Недостатки:
- цена
Олена, вітаємо Вас. Ми раді, що Ви знайшли дієвий догляд для краси та здоров'я Вашої шкіри. Чудовим рішенням буде використання додаткового догляду. Зверніть увагу на Toleriane Ultra Dermallergo стерильну зволожувальну маску для гіперчутливої і схильної до алергії шкіри обличчя. Маска збагачена Нейросенсином, дерматологічнім активним інгредієнтом, який блокує відчуття дискомфорту для зменшення чутливості шкіри, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри для зменшення проникнення алергенів. Використовуйте на попередньо очищену та тонізовану шкіру обличчя продуктами з гами Physiological Cleancers. Бажаємо досконалості Вашій шкірі!
- Руденко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первая покупка продукции Ля Рош и могу сказать, что кремом довольна. Тон кожи и правда выравнивает, скрывает некоторые высыпания и широкие поры, пятна. Смывать легко. Если покажется, что сам цвет тёмный, то переживать не стоит, крем каким-то образом подстраивается под кожу. Но во 2ой половине дня бывает жирный блеск. Думаю, это нормально, т.к. много дополнительных факторов, которые на это влияют.
- Достоинства:
- выравнивает тон, приятно наносить, не скатывается
- Недостатки:
- жирный блеск к вечеру
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Rosaliac CC ежедневный корректирующий крем комплексного действия для кожи склонной к покраснениям с SPF30 содержит корректирующий тон, который подойдет обладательницам среднего фототипа кожи. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Physiological Cleancers. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- Helga k***Продавец: Rozetka
Очень понравился. за месяц использования улучшил очень состояние кожи. Очень экономичный..пахнет хорошо, аллергии нет. Скрывает поры и недостатки
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Rosaliac CC ежедневный корректирующий крем комплексного действия для кожи склонной к покраснениям c SPF30 мгновенно маскирует покраснения, делая кожу естественной и свежей, уменьшает выраженность покраснений и видимых сосудов, а так же предотвращает их появление. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Physiological Ceancers. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- КузаПродавец: Rozetka
Прекрасно скрывает недостатки кожи, очень довольна этим кремом, кожа нежная, поры не забивает.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Вітаємо Вас. Нам дуже приємно, що Ви обираєте засоби бренду La Roche-Posay для щоденного догляду за своєю шкірою. Ми впевнені, що використання комплексу доможеться досягти найкращих результатів. Бажаємо Вам краси шкіри!