Не думав що згодиться, але. Нивою витягували ВАЗ 2107, лопнув тричі по живому, тягнули плавно. Хіба що для буксирування по асфальту, не для витягування авто
За таку ціну - супер
Дякуємо за відгук!
Вибирав за невеликою ціною. Також, за доставку не платив, тому і це зіграло на користь для придбання у розетці.
Все виглядає надійно. Занадто тонкий ремінь, бажано обережно користуватись.
Нормальный трос
Не випробовував і сподіваюсь не доведеться. А на вигляд хороша якість. Сумніваюсь щодо 2Т, але завдяки довжині можна і вдвоє зачіпити. Дотягнути легковик додому чи СТО по дорозі думаю без проблем. А от витягати когось з болота чи піску цим тросом треба обережно.
Пока не испытывал. Но авансом поставлю 5 звёзд
Доставили швидко. Як і обіцяли - безкоштовно.
Користуватись, слава Богу, поки що не довелось.
Всем рекомендую
С такой ценой сложно искать какие-либо недостатки. Стропа очень добротная, швы достаточно надежные. Чехол для хранения в комплекте, так что трос разматываться и болтаться в багажнике не будет. Пользуюсь не по назначению - разрезал пополам, аналогично концам с крюками зашил петли для такелажных скоб и использую для подвешивания морского каяка. Если бы уже не было троса в машине, купил бы еще один такой же. Цена, опять же, позволяет использовать трос не только по прямому назначению.
Предыдущий покупался на рынке (кстати прилично дороже!). После года еженедельных буксировок машин на покраску просто не товарно выглядит - слякоть, наезды колёсами, но ещё целый!
За такую цену как здесь, надо обновить не задумываясь. Рекомендую!