Не взяли тому що 2025року підробка
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Зпоганили
Один з кращих армянських бренді, які довелось спробувати за останні роки.Є свій особливий смак, аромат присутній також, без натяків будь-якої спиртуозності,Навіть 3-х річний бренді від знавців своє справи справляє приємне враження.
Топ за свої гроші
Добре , що взяв по акції . Почитав тут позитивні відгуки, то й і взяв. Бренді , нічого особливого . Дуже м'яке, це плюс , з відчутною ваніллю і якимись квітами- фруктами . Такого добра у нас повно , але дешевше і нічим не гірше. Навіть за акційну ціну цього Бренді ліпше взяти Закарпатський ті ж 3 зірочки - то буде коньяк , з правильним смаком та запахом
Кращий коньяк за свої гроші. На жаль, українського бренді з таким смаком і за такі гроші немає. М'який смак з запахом сухофруктів. Товариш вірменин сказав, що в Вірменії тільки 2 коньяки - це Арарат і Легенда Вірменії - на мій смак Легенда м'якший і більш смакує, на його Арарат краще. Рекомендую спробувати!
Ещё "Ной". В самой Армении признают АРАРАР и НОЙ
Это не Армения, и вообще не коньяк. Четко ощущается спирт с некой ароматизирующей добавкой. Больше никогда не буду брать.
Доброго дня, Valeriy Pylyev.
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
Это Армянский коньяк, купите такой же Арарат 3 звезды откройте обе и продегустируйте, вкус как из одной бочки.
Згоден.
Больше покупать не буду. В советское время армянские коньяки были мягче и приятнее на вкус, даже не марочные...
А какой посоветуете?
Сергей, я и сама в поиске...))
Завжди купуемо і задоволені смаком та якістю!
Получил бутылку в подарок. Отличный вкус, преобладает вкус сухофруктов, немножко ванили и шоколада. Не резкого вкуса спирта. Заказал на Розетке ещё бутылку - буду пробовать.
Скоріше підходить для жінок, відчутні солодкі нотки.
Наоборот, это признак того, что он изготовлен из коньячных спиртов, а не подкрашенная водка с ароматизаторами
Достойный напиток.
В магазинах не завжди зустрінеш.
Обожаю качественные армянские коньяки. Очень понравился, спасибо Розеточка за такие товары. Будем брать еще.
Странно, что нет ни одного отзыва. Напиток достойный с прекрасными запахом и вкусом. Последнее время беру только его (просто в магазины больше 3-х звёздочек не завозят).
Чудове Бренді один раз спробував і залишилися приємні спогади. Після цього постійно заводжу у свій міні маркет. Запропонувавши один раз людям з часом приходять і беруть ще і ще. 5 зірочок для мене важкуватий але то особливе я люблю мʼяке а ось 3 зірки заме то! Рекомендую
Похмелье весь день после 100гр выпитого перед сном.
Хороший коньяк. Необычно выражен, как для трехзвездочных, сухофруктовый запах и вкус, причем больше то ли прикопченная груша, то ли чернослив, если дать подышать раскрывается ваниль и легкая дубильность. Среднеспиртуозный. Пьется легко, но немного жестковат. Фруктово-цветочное послевкусие. В целом понравился.
Спробував, Не такий він і хороший!!! Враження, що відгуки замовні!!!
шикарний коньяк