Заказала два, один прийшов цілий , другий розбитий
Якісний набор
Гарна, функціональна, як раз чудово підійде під цукор
Отличная баночка
Уже не перша така банка - міцна, надійна, щільно закривається, використовую для всіх харчових продуктів.
Все сподобалось
Причудовий
Внешний вид хороший
Забирали на відділенні, були завернуті в харчову плівку. Одразу не розпаковували, бо візуально все було нормально. Але виявилося, що вони були тріснуті. Думаю, через пакування та матеріал самої банки, який тонкий, тому вона має транспортуватись хоча б у пупирці...
Не тратьте время.Пришлют другое,,не соответствующее этому товару!
що саме?
Другая банка
Банка чудова, як і вся продукція Luminarc
Банка очень понравилась , покупала специально для сметаны . Герметик крышки хороший.
Банки симпатичні, з переваг, що це скло, не пластик.
Проте ущільнювач на кришці жахливої якості - на одній з банок порвався через місяць не дуже активного використання.
Замовила 3 шт, дуже задоволена
Товар хорошої якості як завжди
Мені подобається
Брав для цукору, з переваг те, що можна без вагань піднімати за кришку не боячись що вона злетить.
Зручні баночки за добру ціну. Беру вже не в першу.
Зручні . Гарно запаковані .
Подумай якісна, беру не в перший раз. Але не була запакована ні в що - просто насипом 6 ємностей
Зручний у використанні гарно виглядає
Баночки супер. Те що треба, для чая та кави
Баночки классные
Замовляв 3шт сьогодні забрав на Укрпошті нажаль одна була зі сколом, побачив вже вдома. А так класна ємність для чаю та кави
Стильно та практично
Ціла , добре заракована
Очень хорошая, функциональная
Хороша баночка, дуже задоволена)))
Не перевірила на розетці, одна прийшла надбита(((
Баночка дуже класна, у мене для кави і чаю
Ідеальна баночка для цукру.
Гарні баночки, школа, що немає меншого об'єму. Прийшли гарно запаковані
Все супер. Дякую.
Хороша ємність.
Гарна банка, зручна, брала для зберігання солі, кришка дуже щільно закривається.