- Вероніка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Чудовий комплект із котиками! Якісний, м'який, дуже стильний
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що комплект із котиками вам сподобався та ви оцінили його якість і стиль. Бажаємо вам затишку та комфортного сну щодня!
- Поліна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Сидить на подушці та простирадлі ідеально. Здається, буде довговічним. Залишилася дуже задоволена!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий теплий відгук!
Раді чути, що комплект вам сподобався та підійшов ідеально.
Нехай слугує довго й дарує комфорт щодня!
З повагою,
Команда MirSon
- Валерій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70
Для дітей це стало класною покупкою, тепер ліжко прикрасилося)
- Достоинства:
- матеріал приємний
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що комплект постільної білизни MirSon Bombshell Cats з Ranforce Elite став чудовим доповненням до дитячої кімнати.
Приємний матеріал і стильний дизайн — саме те, що ми прагнемо дарувати кожній родині.
Дякуємо, що обрали MirSon!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70
Придбала даний комплект, якість нормальна, але кольори зовсім на такі, зеленого там взагалі немає, все темне, одні коричневі відтінки, зовмім не те, що очікувала
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук і зворотний зв’язок.
Нам прикро, що кольори комплекту Mirson Ranforce Elite "Bombshell Cats" не відповідали вашим очікуванням.
На жаль, зображення на сайтах іноді можуть виглядати інакше через освітлення під час фотозйомки або налаштування екранів.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація.
Будь ласка, зверніться до відділу контролю якості за контактами, зазначеними на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника.
Ми гарантуємо, що зробимо все можливе для оперативного вирішення питання.
Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності та сподіваємося на вашу лояльність