День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Аудионяня Motorola PIP10 | DECT (5055374712375)

• Інна

Я сиджу дома з маленькою дитиною і приходиться ще підробляти на віддаленій роботі. Це важкувато, та радіоняня стала мені дуже в нагоді. Вона економить мені час, бо я знаю,чи спить моя доня, чи вже прокинулась, і зве мене, коли я не поряд з нею. Тут великий радіус дії, він мабуть зручний для тих, хто живе в приватному будинку, і для квартири мені вистачає. На сьогоднішній день це мій незамінний помічник, тому матусям на дистанційному точно рекомендую.

• Анна

Зв'язок стабільний, без перешкод, звук чистий. Радіус дії хороший, працює без проблем у будинку. Мінімум функцій, але для базового нагляду за малюком – відмінний варіант

• Тетяна Авраменко
    Продавец: Rozetka

Коли з'явилася дитина, я забула, що таке спокій. Постійно бігаєш перевіряти, чи все гаразд, навіть коли мала спить. А якщо ще й треба щось зробити по дому – про відпочинок можу тільки мріяти.

І ось нам подарували цю аудіоняню – і це найкраще, що могло статися! (дякуючи подружкам )

Достоинства:
    Тепер я можу спокійно піти на кухню, випити гарячий чай (а не холодний, як завжди ) і на 100% чути, якщо маленька прокинеться