- Богдан ПасельськийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 16 МБ
Перші враження від телефону були чудові, якісний звук. Але менш ніж за місяць перестав бачити сім карту. Створив щойно заявку на гарантійне звернення.
- Представник бренду
Добрий день! Нам прикро, що Ви отримали такий досвід користування телефоном. Але ми віримо, що Ви надалі будете отримувати лише позитивні враження від телефону
- Наталья ШвыдкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 16 МБ
Телефон супер, зручний в користуванні
- Достоинства:
- 200
- Представник бренду
Дякуємо за довіру!
- Вячеслав СтадникОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 16 МБ
Купляв для діда на заміну старшій моделі. З його слів цей телефон гучніший, і це добре. Має трохи більший акумулятор ніж у попередника, а також зарядний роз'єм type-c. З неочікуванок особисто для нас було те, що на відміну від старшої моделі — тут є 2 слоти для міні сім-карти (у старішої моделі був повнорозмірний слот) тож довелось міняти стару сімку. І також тепер щоб замінити сім-карту не потрібно виймати батарею.
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 16 МБ
Купили телефон на подарунок. Сьогодні подарували. Виявилося, що телефон був повністю розряджений і не заряджається.
Настрій зіпсовано. Подарунок став проблемою.- Недостатки:
- Телефон не працює
- Представник бренду
Добрий день! Перевірте, чи є всередині батарея. Якщо ні - прошу звернутися Вас до продавця з приводу заміни
- Иван АдамовичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 16 МБ
Доставка своєчасна .
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 16 МБ
Телефон 2999 гр доставка бесплатная пришли забирать +50 гр за перевод денег в описании нигде не видел этого.
- Достоинства:
- Все в срок
- Недостатки:
- Скрытые платежи
- Представник бренду
Добрий день! Зверніться до служби підтримки Rozetka
- Гість
Там можна без цього прихованого платежу обійтись, продавець в точці видачі пояснював, точно не пам'ятаю, наче б то, на сайті ( в додатку ), оплатити онлайн, чи ще якось
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 16 МБ
чудова річ для тих, хто втомився від постійного онлайну
Добрий день! Щиро розуміємо
Бажаємо приємного користування!
- Лилия БелавцеваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 16 МБ
Дякую, доставка швидка, товар якісний
Дякуємо за довіру!
- Сергей ПоповОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 16 МБ
Все класно для батьків саме той телефон обновлена версія.
Є тільки одна невелика проблема )
Телефон був куплений для того щоб було все зрозуміло і зручно як на старому телефони цієї моделі.
Невелика проблема це в пошуку контактів в телефонній книзі. Наприклад в старій версію підчас пошуку натискаєш літеру і тел.книга видає список імен на цю літеру але в новій версії це зроблено не так і уже є дискомфорт. В новій версії нажимаєш літеру і вказує імʼя чи прізвище в якому є ця літера, так звісно на сенсорному телефоні це не проблем але на цьому займає багато часу )- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Написав вище
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за довіру. Обов'язково візьмемо до уваги вашу пропозицію
- Сергій Грималюк
Ідеально було б, якби режим пошуку при бажанні можна було змінювати. Бо коли у телефонній книзі багато контактів і забув прізвище, яке записане першим, можна набрати ім'я.
- Сергей
Сергій хочу подякувати вам за такий опис! Детально, молодець
- Сергій ГрималюкПродавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 16 МБ
Добрий день!
Як завжди, завдяки хорошій роботі працівників інтернет-магазину розетка вчасно отримав куплений телефон Nokia 230 2024 року, за що щиро дякую.
Сподобалося мені те, що розміри апарату не змінилися, хоча акумулятор більший, як у телефона Nokia 230 2016 року. Зовні телефон сильно схожий на попередню модель, що є добре. Але внутрішньо і функціонально сильно відрізняється. Як апарат для дзвінків має немало покращень.
Звук як розмовного, так і зовнішнього чіткий, як і в попередньої моделі, але значно гучніший, запасу якого вистачає для комфортної розмови навіть у досить шумному місці. При відповіді абонента на дзвінок, спрацьовує вібросигнал, що дозволяє при наборі не прикладати телефон до вуха. У пам'яті телефонної книги є місце для 2000 номерів замість 1000, як у старшої моделі. Кожен номер можна підписати більшою кількістю букв, а ще присвоїти окрему системну мелодію, чого не було в старшого тезки. Пошук контакту набором літер також сильно змінився, тобто, підтягує не лишень за першими буквами, що відразу здалось незручним, але є у цьому плюс. Якщо у телефоні дуже багато контактів, як у мене, коли забув прізвище людини яке я записую першим, можна набрати ім'я, що мені вже встигло допомогти. Але не можна присвоїти до номерів картинки, що є у старішої моделі.
Але є ще друга сторона, де є відмінності від славетного попередника, який мав дві непогані камери. Хоч у обох моделей камери мають роздільну здатність по 2 мп, якість фотографій у новій моделі трішки знизилася, що добре помітно при збільшенні масштабу при перегляді на Nokia 230 2016 року, але такої функції немає у новій моделі. Якість відео також трішки знизилося, особливо зменшилася частота кадриків.
Можна ще багато чого розповідати про плюси і мінуси, але вийде немала стаття. Це є різні телефонні апарати і добре, що є така нова модель, але комусь буде цікава і старша для кращих знимків.
Я подаю фотографії, де спочатку будуть виконані телефоном новог, а потім старого зразка.- Достоинства:
- Гучніший, більша батарея, tape-c
- Недостатки:
- Як для дзвінків фактично не має, але якістю камер уступає старшому тезці.
- Представник бренду
- Ірина Путята
Який класний детальний відгук! Обираю для батька телефон і було корисно прочитати ваш опис. Дякую