Швидкий і гарний сервіс! Якість очікувана! Дякую команді!
Чоловік задоволений
Хрошое обслуживание
Дуже гарний телефон. Купляла для дитини. Дитина задоволена.
Телефон відповідає заявленим характеристикам,бистра доставка.
Гарний телефон за свої гроші.Яскраві кольори, непоганий звук,гарна камера,що було дуже приємно. Красивий зовнішній вигляд, достатньо Комплектація топ.Дитина дуже задоволена.
Не пошкодували про свій вибір!
День в користуванні політ нормальний.
Дитина в захваті день народження вдалося.
Дитина задоволена
Отзыв для представителя ZTE.
Вчера отправил телефон в ремонт по гарантии. На сколько я понял этим занимается сц Гратис. 90 % отзывов которые касаются гарантийного ремонта - говорят о том что сервисный центр отказывает в гарантийном ремонте ссылаясь на якобы влагу внутри телефонов. Вы когда заключаете договора на сервисное обслуживание ваших телефонов вообще смотрите с кем вы их заключаете?
Я отправил телефон в сц в связи с тем что не работает модуль связи. Не работает 1 СИМ-карта, на вторую нельзя дозвонится и постоянно отпадает вай-фай. 1 сим карта не работала изначально, но так как мне не нужна была вторая симка на этом телефоне я не обращался по гарантии. Сейчас вообще отпала связь и я сдал в ваш сц. Так что предупреждаю, отмазка что типа внутрь попала влага - не проканает.
Скидываю скриншоты где видно что отсутствие связи - это систематическая проблема этого телефона. И скрины где видно что сц отказывает в ремонте из-за ЯКОБЫ влаги внутри телефона. Возьмите на контроль ремонт моего телефона. Номер акта приёма на диагностику 102184601303. Можете связаться со мной по электронке.
10000000% !!!!!!!
Почему больше не хочу покупать ZTE из-за их сервисного обслуживания !!!
тому що яка якість така і ціна
Подарували сину на день народження…три місяці пропрацював іноді підписав,вчора глюк був сам всюди заходив по різних ссилках навіть без інтернету,сьогодні не могла спочатку його включити,а зараз він включився і чорний екран з надписами і нічого не можу зробити…в жахливому розчаруванні так як зараз знаходимося закордоном
Ця опція вмикається виключно при натисканні певної комбінації кнопок з певною затримкою. Опція скидання на заводські налаштування. То ж дане меню ви ввімкнули самі
Был он размером поменьше, был бы лучше. Простая звонилка, ничего особенного.
Придбав для дружини. Не погані характеристики. За рахунок внутрішньої пам'яті є можливість розширити оперативну пам' ять до 16 гб. В комплекті чехол, захисна плівка, зарядний пристрій. Рекомендую
За свої гроші телефон класний пам'яті достатньо, заряду телефону вистачає, вигляд самого девайса дуже гарний!)))
Отримав на наступний день
Працює чудово,не лагає
За свою ціну то нормальний
Телефон нормальный, я б даже сказал что хороший, но камера в 50 мегапикселей? Снимать получается, но плохая камера. Полтора гигагерца процессор? На нëм невозможно чтг либо делать, хотя он тянет хоть что-то. Я не очень доволен покупкой, но то сколько он стоит, и какой из себя этот телефон, стоит отметить что он плохой по качеству по сегоднешним меркам. Пользоваться можно, но не для игр, или удовольствия.
Купляв цей телефон в листопаді 2024 року. Телефон задовільнив майже всі мої потреби.Рекомендую!
Користуюсь ним щодня, особливо зручний екран великий все прекрасно видно, зручно дивитись відео та читати новини)
Досить непоганий телефон з досить непоганими характеристиками по гарній ціні купив і не пожалкував, давно вже треба було оновити собі телефон, його роботою цілком задоволений)
За свою ціну ідеальний
Очень классный гаджет на свою цену!!!
Телефон может и классный, был бы с процессором на уровне G99!))