Вкуса коньяка и близко нет, бодяга не более.
Спасибо за быструю доставку.
Попробую позже и напишу свои ощущения.
Беру не первый раз- коньяк хороший, рекомендую.
Сильно ріже смак спиртовий смак. Не сподобався.
Коньяк отличный . Первый раз его пробовали на отдыхе, нашей компании очень понравился. Нашла в Розетке купила по акции, вкус тот же.
Остались довольны качеством
Брав, дуже сподобався, навіть краще чим Арарат, сам був здивований. Правда брав в магазині, на розетці ще його не брав
Корректую відгук, звичайно він не краще Арарату але ця лінійка норм . Ще в них є Armenian symbol , вона також достойна. А от Мане їх брав навіть 8 річне то шмурдяк. Тобто нові їх продукти вже на рівні а старі ще слабенькі
Де брали Мане?
Хороше бренді- добротний смак,якістсть на висоті,спасибо Розеткі.
Брал в магазине вкус отличный что 3,5,8 а взял в маркетеопте совсем другой вкус спирт разведенный, одно только что лицензии разные
Брав коньяк на новорічний корпоратив. Смак і запах розчарув, різко виражений запах і смак спирту, післясмак не приємний і не відчувався той букет ароматів що був в опись, не вдалося посмакувати його... так як я після першого ковтка його більше не пив. Було соромно перед компанією через нього, так як я його купував..... краще було взяти....
Очень достойный коньяк как по мне. Вкус мне понравился. Всем рекомендую попробовать.